Shania Twain produceert 'country' televisieserie

28 juli 2020

Shania Twain als producer

Het country icoon Shania Twain werkt samen met Reel World Management (Netflix's Virgin River) om een ​​drama te ontwikkelen wat gebaseerd is op de bestsellerauteurs Debbie Macomber's Heart of Texas-romans. Shania zal ook de originele muziek schrijven voor de potentiële serie.

De boeken gaan over drie volwassen broers en zussen die moeite hebben om hun familieboerderij overeind te houden na de dood van hun ouders. Shania zei dat ze de boeken niet kende voordat ze zich aanmeldde bij het project, maar ze vond ze 'erg boeiend'.

"Er zijn enkele parallellen in het verhaal van mijn eigen verhaal een jong gezin dat doorgaat nadat de ouders zijn overleden, en de vrouwelijke hoofdpersoon heeft al deze verantwoordelijkheid", vertelde Shania. 'Ik dacht dat dit zo veel op mijn eigen leven lijkt. En ik voel me aangetrokken tot paarden en de hele levensstijl van buiten de stad wonen, waar familie alles is. Het sprak echt tegen me.'

Shania zal de serie produceren met Reel World Management.

De markt voor oprecht drama is groeiende (houden wij new country fans al jaren van zie New Country Films en TV Series) , met Netflix shows zoals Virgin River en de onlangs vernieuwde Sweet Magnolias. Deze sluiten zich aan bij kabelnetwerken Hallmark en Up om dergelijke shows uit te zenden.

"Het merk van Debbie Macomber staat bekend om dat soort verhalen en ze heeft een ongelooflijk toegewijde schare fans opgebouwd. Haar romans uit Heart of Texas waren precies wat we zochten," zei Roth. "Ze zijn een episch familiedrama.… De verhaallijnen draaien om de offers die elk personage moet brengen om de Texas veehouderij van hun familie en hun nalatenschap levend te houden. We voelden dat de boeken de perfecte combinatie hadden van drama, conflict, onbeantwoorde liefde en romantiek terwijl we allemaal die perfecte, opbeurende en inspirerende kwaliteit hadden waarvan we voelden dat iedereen naar hunkerde. "

Shania zei dat ze ook van plan is liedjes te schrijven voor de show en onlangs in Alberta heeft doorgebracht (waar waarschijnlijk zal worden gefilmd) om een ​​idee te krijgen van het landschap en het soort muziek dat ze zal componeren.

'Ik kan schrijven over liefde en verlies en ontbering en triomf. Het zal in die zin het hele gamma bepalen', zei ze. 'Ik krijg nog steeds een gevoel voor het geluid en de sfeer van de muziek. Ik kom samen met een arrangeur, en dat zal ook nieuw voor me zijn.

Reel World Management heeft een groot aantal films voor televisie geproduceerd, maar schakelde de afgelopen jaren over op serieontwikkeling met Hallmark's Chesapeake Shores.

 

Later hier meer over...

 

Gerelateerd...

Lees ook...

18 januari, 2021
/modules/mod_raxo_allmode_k2/tools/tb.php?src=%2Fmedia%2Fk2%2Fitems%2Fsrc%2F7a250ff794ecff013567c1bf66effc1a.jpg&w=246&h=150&zc=1
New Country Nieuws

Blake Shelton dropt song 'Minimum Wage' (beluister)

15 januari, 2021
/modules/mod_raxo_allmode_k2/tools/tb.php?src=%2Fmedia%2Fk2%2Fitems%2Fsrc%2F035399f1dd3e8694eb2c36abba63caec.jpg&w=246&h=150&zc=1
New Country Nieuws

Willie Nelson ontvangt het coronavaccin

15 januari, 2021
/modules/mod_raxo_allmode_k2/tools/tb.php?src=%2Fmedia%2Fk2%2Fitems%2Fsrc%2Fb8dfc257724636824a37ed39b7c9ef8f.jpg&w=246&h=150&zc=1
New Country Nieuws

Maren Morris en JP Saxe met “Line by Line”

­