dinsdag, 01 november 2022 13:42

Shania Twain met wereldtournee en nieuw album

Shania Twain heeft haar kroon gepolijst en is klaar om haar troon te bestijgen.

De bestverkopende vrouwelijke countryartiest wendde zich vrijdag (28 oktober) tot sociale media om aan te kondigen dat haar zesde studioalbum 'Queen of Me' op 3 februari zal uitkomen.

De langverwachte collectie zal dienen als haar Republic Nashville-debuut en volgt haar 'Now' album op uit 2017, dat een einde maakte aan haar 15-jarige onderbreking.

Twain koppelde de aankondiging aan de albumhoes en haar wereldwijde tourdata in 2023. De onberispelijke momentopname toont de hitmaker die op een luxe paard rijdt, terwijl ze een onthullende zwarte blouse en een cowgirl-hoed draagt.

 

 

"Ik ben ongelooflijk opgewonden om 'Queen Of Me' aan te kondigen - het nieuwe album en de nieuwe tour", verklaarde Twain. “Tegenwoordig voel ik me heel comfortabel in mijn vel, en ik denk dat dit album dat muzikaal weerspiegelt. Het leven is kort en ik wil verheven, kleurrijk, onbeschaamd en krachtig zijn.”

Ze bleef ingaan op haar primaire drijfveer achter het aanstaande project en wat ze hoopt dat luisteraars wegnemen.

 

"Ik wil een duidelijke boodschap uitdragen, vooral als vrouw, om altijd mijn kracht te herinneren, en ik hoop dat de liedjes je herinneren aan diezelfde kracht in jou!" deelde de zangeres. “Ik wil dit nieuwe hoofdstuk met jullie allemaal vieren tijdens mijn tour! Vegas was een droom, maar ik ben klaar om op pad te gaan en met je te zingen, met je te dansen en een geweldige avond met je te hebben! Dit wordt een groot feest - geen remmingen, geen voorwaarden, laten we een beetje uit de pas lopen!! Ik zal de koningin van mij zijn – jij bent de koningin van JOU ?,” voegde ze eraan toe.

De Queen of Me Tour begint op vrijdag 28 april in de Spokane Arena in Spokane, Washington. De 50-date trektocht zal iconische locaties aandoen in grote steden in de Verenigde Staten, Canada en Europa. De pionier zal haar verbazingwekkende talenten naar Londen, Toronto, New York, Los Angeles, Dublin en brengen met speciale gasten.

Mickey Guyton, Lindsey Ell, Kelsea Ballerini, Hailey Whitters, Robyn Ottolini, Priscilla Block en BRELAND zullen op bepaalde data verschijnen.

 

Shania Twain - Last Day of Summer

 

Shania heeft de officiële tracklist die ze op tournee zal promoten nog niet bekend gemaakt, maar ze heeft onlangs een teaser uitgebracht, 'Last Day of Summer'. Het mid-tempo nummer laat Twain nadenken over de bitterzoete momenten van de zorgeloze maanden. Het nostalgische verhaal is verweven met "delicate guitar melts" en een onmiskenbare gestage beat.

"Last Day of Summer" volgt haar speelse knaller "Walking Up Dreaming" en hit "Not Just A Girl". Totdat "Queen Of Me" beschikbaar is voor het publiek, kunnen fans hun tickets bemachtigen,

 

Shania Twain Europa dates

Sept. 16​ – London, UK @ The O2
Sept. 19 – ​Dublin, IRE @ 3Arena
Sept. 22 – Glasgow, UK @ OVO Hydro
Sept. 25 – Manchester, UK @ AO Arena
Sept. 26​ – Birmingham, UK @ ​Utilita Arena Birmingham

 

­