dinsdag, 05 december 2023 10:06

Scotty McCreery wordt het nieuwste lid van de Opry

Scotty McCreery uitgenodigd om lid te worden van de Grand Ole Opry door Garth Brooks Scotty McCreery uitgenodigd om lid te worden van de Grand Ole Opry door Garth Brooks foto; Chris Hollo

Multi-platina verkopende countryartiest Scotty McCreery is door Opry-lid Garth Brooks uitgenodigd om lid te worden van de Grand Ole Opry. McCreery werd verrast op het podium tijdens zijn spotlight-artiestenoptreden tijdens de Opry Country Christmas-show.

‘Vrolijk kerstfeest,’ zei Garth terwijl hij het podium op liep en McCreery een ingepakt cadeau overhandigde. ‘Dit is een kerstcadeau voor de Grand Ole Opry,’ vervolgde Garth later. “We nodigen je graag uit om het nieuwste lid van de Opry te worden.”

“Holy cow. Yes, I would love to,” antwworde McCreery. “I grew up listening to your records Garth and you’re a part of what made me want to do this for a living and I didn’t think that dream would become a reality, but it is because of all of y’all sitting in this house tonight. God bless y’all.” 

McCreery vervolgde: 'Toen ik hiermee begon, vroegen mensen: 'wat zijn je doelen',' zijn stem kraakte van emotie, 'en ik zei:' Op een dag zou ik graag lid willen worden van de Grand Ole Opry. .'” Toen bukte hij zich en raakte de houten cirkel aan in het midden van het podium van de Opry, waar zoveel van zijn helden en collega's hebben gestaan.

“We zijn blij dat we deze langverwachte uitnodiging aan onze vriend Scotty kunnen overhandigen”, aldus Opry Executive Producer Dan Rogers. “Of hij nu op de Opry zijn hits ten gehore brengt, zijn draai geeft aan een aantal oude favorieten tijdens een optreden in een van onze Opry Country Classics-shows, of een vakantieset aanbiedt zoals hij vanavond deed, Scotty levert consequent en is altijd thuis op de Opry fase. Het zal spannend zijn om de woorden ‘Scotty McCreery, je bent lid van de Grand Ole Opry!’ te horen in de begindagen van 2024.”

De introductiedatum van McCreery wordt binnenkort bekendgemaakt. Lees het interview wat we hadden met Scotty McCreery HIER


Alle kerstshows van Opry Country worden uitgezonden op WSM Radio en op de digitale platforms. De resterende kerstdata van Opry Country zijn 7 december, 10 december, 11 december, 14 december, 17 december (matinee) en 18 december. Elke Opry Country-kerstshow wordt georganiseerd door Grammy®-winnend Opry-lid Larry Gatlin. ook Opry-leden The Gatlin Brothers, Riders In The Sky, Mandy Barnett en Country Music Hall van Famer Charlie McCoy. De serie van dit jaar wordt afgerond met Spotlight Artists: Trace Adkins, Chris Young, Lady A, Steven Curtis Chapman en Chris Janson.

 

­