Scotty McCreery dropt op 17 september album 'Same Truck' Scotty McCreery; foto Jeff Ray

Scotty McCreery dropt op 17 september album 'Same Truck'

26 juli 2021

Scotty McCreery zal op 17 september zijn langverwachte vijfde studioalbum, Same Truck, uitbrengen.

Het album, geproduceerd door Frank Rogers, Derek Wells en Aaron Eshuis, is nu HIER beschikbaar voor pre-order . Het project bevat zijn huidige Top 15 en stijgende single "You Time" en zijn onlangs uitgebrachte nummer "Why You Gotta Be Like That", dat snel werd toegevoegd aan Spotify's New Music Friday-afspeellijst; Apple's Best New Country Songs en New in Country-afspeellijsten; en in de afspeellijsten van Pandora's New Music Now, New Country Now en New Country.

Oorspronkelijk zou het album in augustus worden aangekondigd, maar na de intense vraag van fans na de release van "Why You Gotta Be Like That" afgelopen vrijdag, waardoor voorverkoopinformatie lekte bij verschillende belangrijke retailers, besloten McCreery en zijn label om aan te kondigen het album vroeg als dank aan zijn fans voor het vurig steunen van zijn muziek door de jaren heen.

"Het is verheugend om te horen dat mijn fans zo enthousiast zijn over mijn aankomende nieuwe album dat ze pre-order-informatie zochten voordat het klaar was om te worden aangekondigd ... en het kregen", zei McCreery. “Dank aan Triple Tigers en de retailers voor hun snelle komst, zodat we deze officiële albumaankondiging konden doen. Ik kan niet wachten om deze muziek met iedereen te delen.”

 

Same Truck

Same Truck bevat 12 nummers, waarvan er 10 mede zijn geschreven door McCreery, waaronder het titelnummer 'You Time' en 'Why You Gotta Be Like That'. Drie jaar na zijn laatste album Seasons Change (dat debuteerde op nummer 1 in de Billboard Country Albums Chart, RIAA-gecertificeerd goud is en drie opeenvolgende nummer 1-hits bevat), is Same Truck een weerspiegeling van waar hij nu in het leven staat. als man drie jaar getrouwd met de liefde van zijn leven en die ook zijn 10e jaar als entertainer viert.

"Mijn laatste album ging over mij als jonge man die zich klaarmaakte om te trouwen", zei McCreery. "Same Truck ben ik drie jaar later. Ik neem even de tijd om te erkennen waar ik nu ben als een 27-jarige, gelukkig getrouwde man, en deel zowel wat ik heb geleerd als waar ik naartoe wil."

In het midden van zijn You Time Tour heeft McCreery verschillende nummers van het nieuwe album tijdens een concert uitgevoerd. "Je weet nooit hoe nieuwe nummers zullen overgaan in de liveshow, maar ons publiek lijkt er zeker van te genieten door de reacties die we krijgen", zei de inwoner van North Carolina.

 

Track list voor Same Truck:

 1. Same Truck (Scotty McCreery, Ashley Gorley, Taylor Phillips, Zach Crowell)
 2. You Time (Scotty McCreery, Frank Rogers, Aaron Eshuis)
 3. It Matters To Her (Scotty McCreery, Rhett Akins, Lee Thomas Miller)
 4. Damn Strait (Trent Tomlinson, Jim Collins)
 5. It’ll Grow On Ya (Jeremy Bussey, Jason Blaine, Taylor Phillips, Adam Wood)
 6. The Waiter (Scotty McCreery, Matthew West, Frank Rogers)
 7. Why You Gotta Be Like That (Scotty McCreery, Jordan Schmidt, James McNair)
 8. Home (Scotty McCreery, Frank Rogers, Brent Anderson, Tammi Kidd)
 9. Carolina To Me (Scotty McCreery, Jeremy Bussey, Taylor Phillips)
 10. Small Town Girl (Scotty McCreery, Ashley Gorley, Zach Crowell)
 11. That Kind of Fire (Scotty McCreery, Josh Hoge, Matt McVaney, Justin Wilson)
 12. How Ya Doin’ Up There (Scotty McCreery, Monty Criswell, Derek George, Tyler Reeve)

 

­