dinsdag, 11 februari 2020 09:34

Sara Evans en haar knappe dochters Olivia & Audrey

Sara Evans dochters Olivia en Audrey lijken op hun moeder!

Voordat ze op 14 juni 2008 trouwde met de american football ster Jay Barker, was new country artiest Sara Evans getrouwd met politicus Craig Schelske. Dat huwelijk, dat eindigde in een extreem rommelige scheiding op 28 september 2007, en bracht drie prachtige kinderen voort. Zoon Avery Jack (1999) en dochters Olivia Margaret (22 januari 2003) en Audrey Elizabeth (6 oktober 2004). Bekijk hieronder deze throwback-foto van de dochters en zoon van Sara Evans!

 Sara en haar drie kinderen verhuisden naar Mountain Brook, Alabama, om bij Jay en zijn vier kinderen te wonen die hij heeft met zijn ex-vrouw Amy DiGiovanna - Andrew (1999), Braxton (2000), en een tweeling Sarah Ashlee en Harrison (2001). Na iets meer dan tien jaar lijkt de gemengde familie meer verbonden dan ooit!

Als je door de actieve Instagram account van de ster scant, kun je niet anders dan opmerken hoeveel Sara Evans dochters Olivia (17) en Audrey (15) op hun prachtige moeder gaan lijken! Hier is het fotografische bewijs van de verbluffende overeenkomsten ...

Sara Evans dochters: Olivia & Audrey
Olivia is nu 17 jaar
Audrey is 15 jaar

 

Olivia op een school bal
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moonlight Ball!

Een bericht gedeeld door Sara Evans (@saraevansmusic) op

 Sara en haar dochters
Sara en haar dochters op het strand
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#springbreak2019

Een bericht gedeeld door Sara Evans (@saraevansmusic) op

 

Olivia’s 16de verjaardag

 

 

Behalve dat ze een kopie is van haar beroemde moeder, treedt ook oudste dochter Olivia in haar voetsporen! Het album Words uit 2017 hier horen we de tiener in de background zingen. Sara en haar twee oudste kinderen, Olivia en Avery, hebben ook samen een band gevormd met de naam The Barker Family Band en brachten in april The Barker Family Band EP uit.

"Familie is alles voor mij en het maken van een plaat als dit is een droom voor mij geweest sinds mijn kinderen klein waren", legde Sara uit. "Ze zijn letterlijk opgegroeid in een tourbus rond muziek en dit is iets dat ik al heel lang wilde doen. Ik voel me vereerd dat ik muziek met hen mag maken voordat ze aan hun eigen carrière als muzikant beginnen. "

 

 

­