zaterdag, 13 maart 2021 19:00

Reba McEntire met volledig concert "All The Women I Am"

Reba McEntire met volledig concert "All The Women I Am" Reba; foto door John Russell, CMA

Countryicoon Reba McEntire heeft op vrijdag 12 maart haar concert special All The Women I Am  voor iedereen in beschikbaar gemaakt, exclusief op YouTube. Dit is de eerste keer dat het concert digitaal en in zijn geheel beschikbaar is, inclusief haar kenmerkende "Fancy" toegift. Gefilmd in 2011 in de Cajundome in Layfayette, LA, bevat de opname uitvoeringen van Reba's grootste hits, waaronder 'Is There Life Out There', 'Turn On The Radio' en veel meer.

Hieronder het concert, genieten geblazen!

 

 

"2011 was de laatste keer dat we een grote arena-tour mochten spelen, en ik ben zo blij dat we deze show op film hebben vastgelegd. Ik weet dat het niet hetzelfde is als persoonlijk aanwezig zijn, maar ik hoop dat dit mijn fans iets geeft om van te genieten totdat we weer veilig de weg op kunnen ”, vertelt Reba.

Onlangs keerde Reba terug naar op TV in de serie Young Sheldon, als de vurige personage June, de ex-vrouw van Dale.

Concertspecials

Vorig jaar bracht Reba twee extra concertspecials uit met YouTube, Reba In Concert uit 1990 en Reba: Live uit 1994. De specials waren een enorm succes met meer dan 100.000 fans die in de eerste drie dagen keken. Het lid van de Country Music Hall of Fame bracht vorig jaar ook haar legendarische album Rumour Has It opnieuw uit ter viering van het 30-jarig jubileum.

 

Reba McEntire

Multimediaal entertainmentmagnaat Reba McEntire is een begrip geworden door een succesvolle carrière die zich uitstrekt over muziek, televisie, film, theater en detailhandel. De Country Music Hall of Fame en Hollywood Bowl-lid heeft maar liefs 16 ACM Awards, 15 American Music Awards, 9 People's Choice Awards, 6 CMA Awards, 3 GRAMMY® Awards, een GMA Dove Award gewonnen en was in 2018 ook een Kennedy Center Honors-ontvanger. Meerdere onderscheidingen op het gebied van filantropische en leiderschap.

Reba heeft een ongekend succes gevierd, waaronder 35 nummer 1-singles in haar carrière en meer dan 56 miljoen albums wereldwijd verkocht. Eerder deze maand ontving Reba haar 51e CMA-nominatie en haar 60e Top 10-hit op de Billboard-hitlijst, waarmee ze haar record voor de meeste vrouwelijke artiesten uitbreidde. Reba heeft nu Top 10-hits verzameld in vijf opeenvolgende decennia en is de vierde artiest die deze prestatie bereikt naast George Jones, Willie Nelson en Dolly Parton.

De uit Oklahoma afkomstige en voor een Golden Globe® genomineerde actrice heeft 11 filmcredits op haar naam staan, een hoofdrol op Broadway in Irving Berlin's Annie Get Your Gun en speelde in de zes seizoenen tv-sitcom Reba. Haar merkpartnerschappen omvatten Dillard's, REBA by Justin ™ en ze werd uitgeroepen tot de eerste vrouw en muzikant die de iconische oprichter van KFC, kolonel Harland Sanders, portretteerde in hun campagne voor beroemdheden als kolonel.

Reba heeft zojuist haar allereerste originele Spotify-podcast gelanceerd, Living & Learning with Reba McEntire, met haar voormalige Reba TV-show co-ster Melissa Peterman. Samen met hun gasten, waaronder Dolly Parton, Leslie Jordan, Kristin Chenoweth en meer, onderzoeken ze een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder ouder worden, cultuur annuleren, daten en meer.

 

­