dinsdag, 27 april 2021 09:09

Reba McEntire met nieuwe muziek “Somehow You Do”

Countryicoon Reba McEntire heeft haar fans voor het eerst kennis laten maken met nieuwe muziek in twee jaar met de release van het originele nummer "Somehow You Do", luister HIER. 'Somehow You Do' is geschreven door Diane Warren voor de speelfilm Four Good Days en is de derde keer dat Reba samenwerkt met de bekroonde songwriter na het succes van 'What If' in 1997 en 'I'll Be' in 2000. Het nummer brengt ook Reba weer samen met producer Tony Brown.

Deze verbluffende video, die Reba belicht in een schilderachtige Zuid-Californische achtergrond, werd geregisseerd door de veelgeprezen filmmaker Jon Avnet (Fried Green Tomatoes, Risky Business, Black Swan). 

Reba McEntire - Somehow You Do

 

"Somehow You Do" is het uitgelichte nummer in de nieuwe film Four Good Days, die op 30 april in geselecteerde theaters te zien is. Four Good Days, geregisseerd door Rodrigo Garcia, omvat knock-out optredens van Glenn Close en Mila Kunis. De film beleefde zijn wereldwijde première op het Sundance Film Festival 2020. Ter viering heeft Reba de officiële videoclip uitgebracht.

"Het is een eer om op elk moment een lied van Diane Warren te mogen zingen, maar dan om geassocieerd te worden met getalenteerde acteurs in een film als Glenn en Mila is de kers op de taart", zegt Reba. "Voeg Jon Avnet toe die de video regisseert en het wordt gewoon niet veel beter!"

"Reba's interpretatie van het lied van Diane Warren was zo genuanceerd en ontroerend", voegt Jon eraan toe. “Toen mij werd gevraagd of ik de opnames ervan wilde regisseren, greep ik mijn kans. Ik hoopte de film te gebruiken om zowel het nummer als de film ‘Four Good Days’ te interpreteren. Het was elke minuut in de woestijn waard om met Reba samen te werken. Ze is een pro! En dit is natuurlijk mijn tweede keer met Diane Warren. De eerste was Because You Loved Me ,dat Celine Dion zong voor mijn film Up Close and Personal. Dat pakte goed uit en ik denk dat ‘Somehow You Do’ dat ook zou moeten doen. ''

"'Somehow You Do' is een lied over hoop, over hoe zelfs in tijden die zo moeilijk zijn en momenten in je leven die zo verwoestend zijn, je er op de een of andere manier doorheen zult komen en aan de andere kant zult komen", deelt Diane Warren . “Het is een lied over de kracht van de menselijke geest en geen stem kan dat zo goed overbrengen als Reba McEntire. Ze geeft je bij elke noot het gevoel dat je misschien denkt dat je er niet doorheen kunt komen, maar op de een of andere manier wel, en op de een of andere manier wel. "

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­