vrijdag, 10 juli 2020 08:43

Reba McEntire en Vince Gill in de Grand Ole Opry

De Grand Ole Opry met Reba McEntire en Vince Gill

De Grand Ole Opry zal op 18 juli zijn 4.933e opeenvolgende zaterdagavonduitzending hebben met Opry-leden uit Oklahoma: Reba McEntire en Vince Gill.

De show van een uur wordt op zaterdag om 02:00 uur live uitgezonden op Circle Television. CT, en live streamen op Circle's YouTube.

'De Grand Ole Opry is altijd heel speciaal geweest voor mij en mijn gezin', zegt Reba. "Het maakt deel uit van mijn geschiedenis, mijn erfgoed en mijn toekomst, en ik ben zo opgewonden om het podium opnieuw met Vince te delen. Net als Roy Acuff, Minnie Pearl, Brother Oswald, Porter Wagoner en Loretta Lynn, is Vince een Opry-legende. Ik ben er trots op Opry-lid te zijn en ik zal er altijd trots op zijn om met Vince op het podium te staan. Misschien is het nu een beetje anders, maar één ding blijft hetzelfde: de Opry blijft geweldige countrymuziek brengen bij de Amerikanen. '

Jimmie Allen

Op 11 juli stappen Jimmie Allen, de Gatlin Brothers en Margo Price om 02:00 uur op het Grand Ole Opry-podium.

De Grand Ole Opry wordt sinds 19 maart uitgezonden zonder dat er een publiek aanwezig is vanwege de COVID-19-pandemie. Een aantal sterren heeft er echter toe bijgedragen dat de zaterdagavondshows van Opry meedraaien, waaronder Kelsea Ballerini, Darius Rucker, Clint Black, Garth Brooks, Luke Combs, Dustin Lynch, Craig Morgan, Brad Paisley, Blake Shelton, Ricky Skaggs, Keith Urban en Trisha Yearwood.

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­