Reba McEntire en Darius Rucker presenteren CMA Awards

05 oktober 2020

Vandaag heeft de Country Music Association aangekondigd dat Reba McEntire en Darius Rucker op 11 november de komende CMA Awards zullen hosten.

CMA Awards 2020

"Ik vind het geweldig dat ik weer gastvrouw ben van de CMA Awards en ik vind het nog leuker dat ik het podium mag delen met Darius Rucker," zei McEntire. "We kijken uit naar een avond waarin we geweldige countrymuziek vieren en hopen dat je meedoet en kijkt!" Het klinkt alsof het gevoel wederzijds is voor Darius. “Ik kijk elk jaar uit naar de CMA Awards vanwege de ongelooflijke uitvoeringen en de mogelijkheid om het jaar te vieren in country muziek. Om uitgenodigd te worden om samen met Reba de awards van dit jaar te mogen organiseren, "zei Darius," maak je een grapje ?! Het is een absolute eer. Ook al ziet dit jaar er een beetje anders uit dan normaal, ik weet dat we allemaal uitkijken naar een avond vol muzikaal feest, en de show van dit jaar zal zeker niet teleurstellen! "

Dit wordt de eerste keer dat Darius als gastheer optreedt, en de vijfde keer voor Reba McEntire. De show wordt live uitgezonden vanuit het Music City Center in Nashville. De genomineerden van dit jaar staan ​​hier vermeld.

 

 

­