Rascal Flatts met “Quick, Fast, In a Hurry”

14 juli 2020

Rascal Flatts -"Quick, Fast, In a Hurry"

Rascal Flatts is op weg naar de release van hun aankomende EP met een gloednieuw nummer "Quick, Fast, In a Hurry". De song is te vinden op de EP: How They Remember You die op 31 juli op het Big Machine label verschijnt. New country artiest Rachel Wammack, die afgelopen zomer met Rascal Flatts toerde, voegt zich bij de opname.

'Zodra we dit nummer hoorden, wisten we dat we het moesten opnemen', zei Jay DeMarcus. 'Het refrein is zo mooi en we werden er meteen verliefd op. En ik vind het geweldig hoe de stemmen van Gary en Rachel erop klinken. We zijn verheugd dat mensen het kunnen horen. "

"Quick, Fast, In a Hurry" is geschreven door Kelly Archer, AJ Babcock, Pete Good en Brandon Ratcliff. De komende EP bevat ook de huidige single van de groep "How They Remember You" evenals hun vertolking van Kenny Rogers 'klassieker "Through the Years".
Rachel Wammack is geboren in Muscle Shoals, Alabama. In een interview merkte DeMarcus op: 'We hadden iemand nodig die binnen kon komen en een beetje bij Gary kon blijven. Omdat het geen kleine taak is om in een stemhokje te zitten naast Gary en hem bij te houden. Ze is een fantastische zangeres. Ik was erg onder de indruk en wat een genot om met haar samen te werken.”

 

 

­