maandag, 14 maart 2022 08:37

Randy Houser met nieuwe song Note To Self

Randy Houser heeft de nieuwe song Note To Self uitgebracht

De country-powerhouse en in Mississippi geboren singer/songwriter Randy Houser, door Rolling Stone uitgeroepen tot 'een van de beste stemmen in het genre', heeft met de release van 'Note To Self' nieuwe muziek uitgebracht sinds de veelgeprezen Magnolia uit 2019. Een opmerkzaam, wetend lied, geschreven met de wijsheid van een volledig geleefd leven. "Note To Self" is nu overal beschikbaar.

"We hebben de afgelopen jaren veel tijd besteed aan het schrijven, en dit is een van de eerste nummers die we opnemen", vertelt Randy Houser. "Ik wist dat het speciaal was omdat het samenkwam in de kamer, en het geeft echt een beeld van de reflectieve mentaliteit waarin velen van ons de laatste tijd zijn geweest. Ik denk dat we allemaal meer hebben geleerd over onszelf en de dingen die er echt toe doen in het leven.”

Geschreven door Houser met Ross Copperman, Casey Beathard en Bobby Pinson, en geproduceerd door Randy Houser met Blake Chancey, biedt "Note To Self" opzettelijke introspectie, waarbij de luisteraar wordt uitgedaagd om na te denken en harde waarheden in overweging te nemen:

Houser's 2022 headliner-tournee is momenteel in de US in volle gang, met extra shows deze maand, waaronder een stop in het historische Ryman Auditorium in Nashville op 20 maart. Houser zal zich bij Jamey Johnson voegen voor hun co-headlining Country Cadillac Tour Part 2, waarin de twee oude vrienden opnieuw het podium delen terwijl ze akoestisch optreden en grappen en verhalen uitwisselen.

 

Randy Houser - Note To Self

 

Lees ook...

­