dinsdag, 08 september 2020 16:52

Rachel Wammack met “What He Does”

Opkomende artiest Rachel Wammack schreef 'What He Does' als een relatie die veranderde van casual in serieus, en ze trouwde uiteindelijk met die man in 2019. Nu giet ze al die romantische emoties in een video voor een nieuwe track 'What He Does."

"Ik had gezworen dat ik nooit meer verliefd zou worden, maar Noah was iemand met wie ik mezelf voor altijd kon zien", zegt ze. "Hij was zo anders dan alle andere jongens waar ik in het verleden gevoelens voor had gehad. Dus ik ging zitten met Jimmy Robbins en Eric Arjes en we schreven een lied over alle dingen die de andere jongens niet deden..en ‘What He Does’ was geboren!

Rachel zegt: “Ik wilde iets schrijven om mijn man in het zonnetje te zetten. Omdat dat is wat hij met mij doet. Hij maakt het leven beter op de goede dagen en ondersteunt me op de moeilijke dagen. Dit is een hoopvol lied voor mensen die moeilijke relaties hebben meegemaakt, om hen te laten weten dat liefde altijd een mogelijkheid is. "

Rachel is geboren in Muscle Shoals, Alabama. Ze heeft een contract bij Sony Music Nashville en filmde de video in The Cordelle te Nashville, dit terwijl ze de sociale afstandsmaatregelen volgde. Ze zegt dat ze de elegante setting "een perfecte pasvorm" vindt, met dank aan de regisseur.

"Weston Heflin had een visie die honderd procent 'mij' voelde en hij en zijn team brachten die tot leven", voegt ze eraan toe. "Het landschap is fris en helder, en zo wilde ik dat dit nummer zou aanvoelen."

 

 

­