Première: The Martial met video ‘Shining Like The Sun’ HOT

07 juli 2021

The Martial heeft zijn nieuwe video uitgebracht en wij hebben de première!

‘Shining Like The Sun’ beschrijft de personificatie van een bloem. De bloem voelt zich eenzaam en verdrietig omdat deze niet zo mooi is als de andere bloemen. Tot op een dag een meisje komt, de bloem plukt en zegt dat alles goed komt. Ik hoop dat deze boodschap mensen helpt om hun tijd te nemen en er voor elkaar te zijn, zeker in deze dagen.

Bekijk hieronder de première van de video voor ‘Shining Like The Sun’

 

The Martial - Shining Like The Sun

 

The Martial

Bredase songwriter en multi-instrumentalist The Martial brengt zijn eigen perspectief op countrymuziek. Met een vermenging van stijlen vormt The Martial een verfrissende vorm van muziek die het beste kan worden omschreven als Europese Countrypop.

Door middel van songwriting laat The Martial zijn veelzijdige karakter zien met nummers als ‘Without Words’, ‘Live This Life’ en recent single ‘Tell Me Where You Are’. Met een positieve houding en een verlangen om simpel te leven hoopt The Martial om meer persoonlijke binding te creëren.

Na de release van zijn debuut EP in 2018 heeft The Martial opgetreden op UK festival Buckle & Boots en voorprogramma’s verzorgd voor artiesten als Luke Combs, Lindsay Ell en Ashley Campbell.

Nieuwe single ‘Shining Like The Sun’ is het eerste nummer verschenen op zijn eigen label ‘Butterfly Knife Records’

 

LINKS | THE MARTIAL

 

­