dinsdag, 05 december 2023 14:38

Podcast 'Countrykoorts' met Tom Meijers en Floris van der Woude

Door

Tom Meijers en Floris van der Woude hebben een sprankelende nieuwe podcast gelanceerd die alle liefhebbers van countrymuziek in Nederland zeker niet mogen missen. Onder de naam "Countrykoorts" laten deze gepassioneerde hosts hun liefde voor countrymuziek de vrije loop en delen ze deze met hun luisteraars.

De podcast is ontstaan uit een diepe waardering voor het countrygenre, dat volgens Tom en Floris vaak ondergewaardeerd wordt in Nederland. Met Countrykoorts willen ze deze muzikale stroming het podium en de erkenning geven die het verdient. Het is niet zomaar een podcast; het is een viering van countrymuziek in al zijn facetten.

Wat Countrykoorts uniek maakt, is het feit dat Tom Meijers en Floris van der Woude niet alleen praten over de muziek, maar ook in gesprek gaan met muzikale gasten. Door de aanwezigheid van deze gasten krijgen luisteraars een kijkje achter de schermen van de countrywereld en leren ze meer over de verhalen achter de nummers. Dit zorgt voor een diepere connectie met de muziek en brengt een extra dimensie aan de podcast.

In de afleveringen van Countrykoorts staat countrymuziek centraal, en het genre krijgt de waardering en credits die het verdient. Tom en Floris belichten verschillende aspecten van de countrywereld, variërend van klassiekers tot opkomende artiesten, en van de rijke geschiedenis tot de huidige trends. Dit maakt de podcast zowel toegankelijk voor doorgewinterde countryfans als voor nieuwkomers die dit genre willen ontdekken.

Of je nu een fervent liefhebber bent van countrymuziek of gewoon nieuwsgierig bent naar dit genre, Countrykoorts biedt een boeiende luisterervaring. Het is een welkome toevoeging aan het podcastlandschap in Nederland en draagt bij aan de diversiteit van muzikale content die beschikbaar is voor het luisterend publiek. Dus, zet je schrap voor een muzikale reis vol passie en ontdekkingen met Tom en Floris in Countrykoorts!

Beluister hieronder de eerste aflevering met als gast René Karst.

 

Podcast 'Countrykoorts'

­