dinsdag, 19 juli 2022 06:39

Pat Green brengt eerste album in 7 jaar uit 'Miles and Miles of You'

Pat Green; foto Pat Green Facebook Pat Green; foto Pat Green Facebook

Het is zeven jaar geleden dat Pat Green zijn laatste album uitbracht, maar hij is klaar voor zijn volgende stap. Een nieuw project, Miles and Miles of You, komt op 26 augustus uit.

Het is het eerste studioalbum van de Grammy-genomineerde zanger sinds Home in 2015.

"Ik ben zo opgewonden dat mijn nieuwe project Miles and Miles of You eindelijk in de handen van de mensen komt", deelt Green. "Ik bracht alleen een plaat uit als de tijd rijp was, en na COVID had ik echt het gevoel . Er gebeurde zoveel leven in dat jaar buiten de weg en dat is wat we op dit project hebben vastgelegd. De ups, de downs, de zijwaartse bewegingen en alle lach die we konden opbrengen. "

"Ik hoop echt dat je het net zo leuk vindt als wij het voor je maakten", voegt hij eraan toe. "Veel plezier met luisteren!"

Miles and Miles of You wordt beschreven als een "volledige creatieve heropleving" voor de countryzanger. De thema's van het project zijn dankbaarheid, veerkracht en optimisme, waardoor het de tijdige release is waar Green naar op zoek is. Dwight A. Baker - die in het verleden met Josh Abbott Band en Bob Schneider heeft gewerkt - produceerde alle 10 nummers.

De "Wave on Wave"-zanger heeft al een paar nummers van het project gedeeld, waaronder "Steady", "Build You a Bar", "All in This Together" met Abby Anderson en het titelnummer.

Om de aankondiging van de releasedatum van het album te vieren, heeft Pat Green ook een nummer uitgebracht met de titel "It It Don't Have a Honky Tonk". Het nummer is echt een anthem dat perfect is voor de zomer.

 

 

Fans kunnen de inwoner van Texas ook beter leren kennen met een minidocumentaireserie The Miles and Miles of Pat Green, die beschikbaar zal zijn op YouTube. De serie bevat vijf afleveringen die in de "mijlmarkering" van zijn leven en muziek duiken. Mile Marker #1 - San Antonio, Mile Marker #2 - Waco en Mile Marker #3 - Lubbock zijn elk uitgebracht. De twee resterende mijlmakers zullen in de komende weken arriveren, met de volledige docuseries beschikbaar op 19 augustus.

 

Pat Green - Wave On Wave

 

 

Lees ook...

­