zaterdag, 24 juli 2021 16:46

Parker McCollum zijn zus hielp met de verloving

Nog maar een paar weken geleden verloofde Parker McCollum zich met zijn vriendin Hallie Ray, en hij riep de hulp in van zijn zus voor het plannen om zijn toekomstige vrouw te verrassen.

“Met het voorstel heb ik echt geluk gehad. Mijn zus is een evenementenplanner in Washington, D.C., en ik heb het zo druk gehad op de weg dat ik dat niet alleen zou kunnen doen”, zegt Parker. 'Dus de moeder van haar en Haillie Ray hebben het gekild. Ik bedoel, ik heb gewoon absoluut de hele deal geregeld (en) haar familie en mijn familie naar binnen gevlogen om haar te verrassen. Ze had geen idee. Ze dacht dat we naar een labeldiner gingen. Ze dacht dat ze deze privékamer binnenliep waar iedereen met het platenlabel zou zijn, en dan natuurlijk, toen ze het gordijn opendeed en alle bloemen en al die dingen zag. Ik herinner me niet wat ik zei. Ze herinnert zich ook niet meer wat ik zei, maar ik deed het en toen kwamen ze allemaal naar beneden en verrasten haar en we hadden een klein feestje. Het ging echt vlekkeloos. Het was geweldig."

Parker, die zijn stempel drukt in de country-hitlijsten met "To Be Loved By You" (het vervolg op zijn nummer 1 "Pretty Heart"), zal aanstaande vrijdag zijn nieuwe album, Gold Chain Cowboy, uitbrengen ( 30 juli).

 

 

Parker McCollum - Rest Of My Life

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­