vrijdag, 18 maart 2022 13:34

Parker McCollum op nummer één met "To Be Loved By You"

Parker McCollum staat deze week op nummer één met "To Be Loved By You",  één van de 10 nummers van zijn album, Gold Chain Cowboy.

Parker, die samen met Rhett Akins "To Be Loved By You" schreef, zegt: "Weet je, schrijven met Rhett, hij is waarschijnlijk een van mijn favoriete mensen, hij is absoluut een van mijn favoriete mensen om mee te schrijven. Hij houdt van jagen, hij houdt van vissen en hij houdt van echt goede countryliedjes. En dus, elke keer dat we samen een kamer binnenkwamen, zelfs vanaf de eerste keer dat we rondhingen en probeerden te schrijven, hadden we veel gemeen. Dus meestal praten we ongeveer een uur, laten we elkaar foto's zien van herten op onze ranches of een vis die we hebben gevangen of zoiets, en dan beginnen we met het schrijven van een lied. En elke keer dat we hebben geschreven, ben ik weggelopen om echt te graven wat er uit die sessie kwam. En hij is gewoon een geweldige kerel - hij is nu een Hall of Famer - het is gewoon een soort van ben ik wel wakker, gebeurd dit echt om met zulke mensen te schrijven.'

Dit is Parker's tweede nummer één (na "Pretty Heart", dat in 2020 bovenaan de lijst stond) en het volgt zijn uitverkochte show op in Rodeo Houston afgelopen weekend.

 

 

Parker McCollum - To Be Loved By You 

 

­