donderdag, 24 december 2020 14:03

Parker McCollum met allereerste nummer 1-hit

Parker McCollum geniet van dat eerste gevoel toen hij zijn allereerste nummer 1-hit in zijn carrière scoorde.

De country nieuwkomer viert de grote prestatie van zijn debuutsingle "Pretty Heart", die deze week naar de top van de Billboard en Mediabase-hitlijsten steeg. McCollum, die het nummer samen met Randy Montana schreef, heeft nog meer een hart voor dit nummer, aangezien het hem tijdens de moeilijkheden in 2020 omhoogschoot naar succes.

"Om dit nummer echt en echt te laten slagen op de grote radio, is een droom die uitkomt", aldus Parker. "En dat het gebeurt tijdens zo'n waanzinnig gek jaar, maakt het net zo veel specialer."

Hij ging zelfs naar sociale media om het grote moment te vieren.

"We hebben het allemaal gedaan! Gewoon een kind uit Conroe, TX dat ervan droomde om countrymuziek te spelen, heeft deze week het nummer 1 van het land! Geen bierliedjes of onverharde wegen of vrachtwagens of niets. Gewoon eerlijke songwriting. We hebben het op onze manier gedaan! De beste fans ter wereld hebben het voor elkaar gekregen! BEDANKT, ”tweette McCollum.

Zoals veel muzikanten die naar Nashville komen in de hoop groot te worden, had McCollum hard gewerkt om zijn ambities waar te maken.

“Het uiteindelijke doel was eigenlijk om naar Nashville te komen en een grote platenlabelovereenkomst te tekenen en te proberen countrymuziek te gaan spelen op het hoogste niveau. Precies zoals ik het me voorstelde toen ik een tiener was, 16, 17 jaar oud, het is identiek aan die droom gegaan, 'zei hij eerder in een interview. "Zeggen dat ik geluk heb en gezegend ben, is een understatement."

Fans kunnen "Pretty Heart" beluisteren, dat nu op de EP van McCollum, Hollywood Gold staat.

 Parker McCollum - Pretty Heart

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­