dinsdag, 23 mei 2023 09:54

NOIVAS scoort in The Voice USA

NOIVAS scoort in The Voice USA NOIVAS; The Voice | NBC

Het succesvolle TV programma The Voice is al weer een aantal weken van start geagaan in de US. Er zit weer een hoop Country liefhebbers in deze reeks.

Zo ook Savion Wright van Team Blake, ook wel bekend als "NOIVAS", was meester van het The Voice-podium toen hij zijn gevarieerde vocale bereik liet horen in een cover van Chris Stapleton's "Cold".

De singer/songwriter leverde niets dan onmiskenbaar talent toen hij een hartverscheurende vertolking bracht van het nummer dat  geschreven is door Stapleton samen met Dave Cobb, Derek Mixon en J.T. Cure.

Terwijl hij midden op het met rook gevulde podium stond, tokkelde NOVIAS op zijn gitaar terwijl zijn in Texas geboren zang werd ondersteund door een strijkorkest en een elektrische gitaar die het soulvolle countrygeluid verhoogde.

Het opgewonden gejuich van het publiek werd gevolgd door lovende kritieken van zowel coach Kelly Clarkson als zijn coach, Blake Shelton.

 

 

NOIVAS Performs Chris Stapleton's "Cold"

 

Ik hou van dat nummer, wat een geweldige songselectie was dat", gutste Clarkson. “Zoals zelfs voor je stem, want je stem is ook geschikt voor die stijl. Het is gevoelvol. Het heeft country. Een beetje rock-'n-roll. Ik hou van dat alles. Dat was een heel slimme keuze om nu te doen.

Shelton, die zijn teamlid een staande ovatie gaf, vervolgde: "Dat is grappig dat je dat zegt, want ik sprak een paar dagen geleden met Novias en ik zei: 'man, ik denk dat mensen je eigenlijk toch als Country beschouwen. weet je wat ik bedoel?" Ik bedoel, hij komt hier natuurlijk toch naar buiten als een grote, oude Texaanse man, maar ik denk gewoon dat je persoonlijkheid en de manier waarop je mensen het gevoel geeft country is. "

"Dus je doet een Chris Stapleton-nummer, ik bedoel, natuurlijk klinkt het natuurlijk", voegde hij eraan toe. 'En tussen haakjes, you killed it dude. Gefeliciteerd."

 

 

Lees ook...

­