zondag, 07 mei 2023 17:11

Nieuwe single van Chris Janson (+ 2 bijzondere gastartiesten): 21 Forever

Nieuwe single van Chris Janson (+ 2 bijzondere gastartiesten): 21 Forever Dolly Parton, Chris Janson, Slash; Foto Facebook

Chris Janson, bekend van hits als ‘Buy Me A Boat, ‘Real Friends’, ‘Bye Mom’ en ‘Keys To The Country’, is een artiest die de luisteraar nooit teleurstelt. Als voorproefje op zijn nieuwe album ‘The Outlaw Side Of Me’, dat op 16 juni 2023 zal verschijnen, kwam nu alvast de single ’21 Forever’ op de markt.

En wat een geweldige single is het geworden! ’21 Forever’ is een song die gaat over opgroeien en over het maken van (betere) keuzes naarmate je ouder wordt. Een mooie song met een mooi thema, maar het is niet zozeer het thema dat heel veel indruk maakt, alswel de indrukwekkende line-up. Chris slaagde er namelijk in om niemand minder dan Dolly Parton te strikken als duetpartner!

En alsof dat nog niet genoeg is tovert Chris Janson op ’21 Forever’ nog een verrassende gastartiest uit de hoge hoed. Mogelijk geïnspireerd door de samenwerking van Carrie Underwood met Axl Rose van een paar maanden geleden heeft ook Chris een bezoekje gebracht aan de heren van Guns N' Roses. Op ’21 Forever’ is namelijk niemand minder dan Slash immers de gitarist van dienst.

Misschien een beetje te vroeg om dit nu al te zeggen, maar wellicht wordt ’21 Forever’ door de toevoeging van Slash en de voor countrybegrippen opmerkelijk lange duur van deze song (maar liefst 5 minuten en 19 seconden) de ‘November Rain’ van de (new) countrymuziek? ’21 Forever’ is in ieder geval een briljante song en belooft heel veel goeds voor Chris Janson’s nieuwe album ‘The Outlaw Side Of Me’ dat half juni 2023 verschijnt!

 

Chris Janson - 21 Forever ft. Dolly Parton, Slash

 

­