fbpx

Nieuwe Country film 'Wild Rose' vanaf 16 mei in Nederlandse Bioscopen

Wild Rose Country film 

 

Vanaf 16 mei draait de nieuwe feel good film Wild Rose van Faye Ward (Suffragette) en Tom Harper (Peaky Blinders en The Scouting Book for Boys) in filmtheaters en bioscopen door Nederland. De film vertelt het verhaal van Rose Lynn-Harlan (Jessie Buckley) en haar droom om in Nashville door te breken als countryzangeres. Het is een film waarin countrymuziek een grote rol speelt.

 

Zo lang als ze zich kan herinneren, droomt Rose-Lynn Harlan er al van om ​​naar Nashville te verhuizen en countryster te worden. Maar ze woont in Glasgow, waar ze met haar cowboyhoed en witte laarzen zo goed en kwaad als het kan een bestaan probeert op te bouwen voor zichzelf en haar kinderen.

 

Haar moeder Marion (Julie Walters) heeft haar buik vol van Rose-Lynns Nashville-onzin. Als voornaamste zorgdrager voor Rose Lynn’s kinderen wil ze dat haar dochter eindelijk verantwoordelijkheid neemt voor haar leven. Een hartverwarmende film over moeders en dochters, over dromen en realiteit en over muziek waar je onmogelijk stil bij kunt blijven zitten.

 

 

 

 

­
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok