zondag, 25 februari 2018 10:18

Nieuw album Ashley Monroe dropt 23 april

 Ashley Monroe


Op 23 april dropt het nieuwe album van Ashley Monroe! De plaat heet Sparrow en dit is haar 4e album, opgenomen in Nashville’s RCA Studio A met producer Dave Cobb. 


Hands On You is de eerste song van het album. Dit album is de opvolger van The Blade uit 2015.

toen Ashley in verwachting was van haar eerste kind schreef ze veel songs samen met andere songwriters.


“I felt powerful,” aldus Ashley “I wasn’t puffing, I wasn’t drinking wine, I was just singing.”


Hieronder Hands On You


Image may contain: 1 person, sitting, closeup, text and indoor




1. Orphan
2. Hard On A Heart
3. Hands On You
4. Mother’s Daughter
5. Rita
6. Wild Love
7. This Heaven
8. I’m Trying To
9. She Wakes Me Up (Rescue Me)
10. Paying Attention
11. Daddy I Told You
12. Keys To The Kingdom