vrijdag, 03 maart 2023 14:59

Morgan Wallen dropt album 'One Thing At A Time'

Het langverwachte derde studioalbum van Morgan Wallen, One Thing At A Time, dat al zeven Top 10 Billboard Hot Country-nummers heeft bereikt voordat het is uitgebracht, is vandaag beschikbaar op Big Loud/Mercury/Republic Records. Luister.

Het zeer persoonlijke album met 36 nummers combineert alle muzikale invloeden van Wallen.

Het album begint met "Born With A Beer In My Hand"  en eindigd met "Dying Man". Wallen wisselt tussen zonde en verlossing, met veel leven tussen  nummers 1 en 36.

"Deze plaat is zo persoonlijk en eerlijk als ik kan zijn, en vertegenwoordigt mijn reis van de afgelopen twee jaar", deelt Wallen. "Ik vond het geweldig om weer in de studio te zijn om nieuwe muziek te maken en ik ben super enthousiast om te zien wat mijn fans ervan vinden, want dit is voor jullie."

Wallen viert vanavond de release van One Thing At A Time met fans tijdens een gratis concert in de Bridgestone Arena in Nashville. Met de Predators van de NHL weg voor een wedstrijd, stonden de sterren op één lijn voor de terugkeer van de winnaar van de ACM, CMA en American Music Awards naar de arena die drie opeenvolgende uitverkochte shows huisvestte tijdens zijn Dangerous Tour in 2022 voor slechts één nacht, en opnieuw vulde de tribunes . Voor iedereen die niet aanwezig kan zijn kan het volgen via de livestream op zijn Instagram-, Facebook-, YouTube- en TikTok-accounts, of op onethingatatime.com, vanaf 00.30 uur onze tijd.

 

Morgan Wallen - Dying Man

 

One Thing At A Time heeft twee nummer 1-singles op de countryradio opgeleverd: 2x platina "You Proof", dat slechts 14 weken op de radio doorbracht voordat het de nummer 1 bereikte en uiteindelijk terugkeerde naar de top van de hitlijsten voor een record van tien niet-opeenvolgende weken om de langst leidende nummer 1 in de geschiedenis van de Country Airplay Chart te worden. En het Platinum-gecertificeerde huidige twee weken durende nummer 1 "Thought You Should Know", mede geschreven door Wallen samen met Nicolle Galyon en Miranda Lambert. Wallen's nieuwste release, "Last Night", liet Billboard openen met "Morgan Wallen Draws A Winning Five Card Hand", terwijl de superster de eerste plaats claimde op alle vijf Billboard country charts bij de release - wat de eerste keer is dat een artiest dit doet sinds 2019 "Last Night" is momenteel in opkomst op popradio, terwijl "One Thing At A Time" op weg is naar de races op countryradio.

Wallen heeft onafgebroken muziek uitgebracht sinds Dangerous: The Double Album uit 2021, dat Billboard's langstlopende Top 10-album in de geschiedenis blijft voor een soloartiest met in totaal 108 weken doorgebracht in de Top 10 (volgt op Adele's 21 en Bruce Springsteen's Born In The USA).

 

 

­