maandag, 12 april 2021 13:42

Morgan Wade met video voor “Wilder Days.”

Morgan Wade met video voor “Wilder Days.” Morgan Wade; foto David McClister

Morgan Wade bracht onlangs het veelgeprezen debuut Reckless uit, lees de recensie.

Morgan blijft haar aangeboren neiging tot het vertellen van verhalen onthullen met de release van de officiële videoclip voor de eerste single "Wilder Days". De getatoeëerde zangeres leunt in de rol van haar dichtgeknoopte alter ego terwijl ze door de stad Nashville zwerft met collega artiest Josh Jakub, ongemakkelijk zittend in de lokale cocktailbar Rosemary terwijl ze zich het contrast voorstelt. Een avondje poolen en dansen in de beroemde Santa's Pub die hun realiteit had kunnen zijn als de personages elkaar jaren eerder hadden ontmoet.

 

Morgan Wade - Wilder Days

 

Wade's debuut oogstte al snel aandagt van critici, Rolling Stone die deelde: "Reckless spreekt nuchterheid en seks aan met tinten van Don Henley en Tom Petty". USA Today / Tennessean erkent de eerlijkheid in haar songwriting en prijst Wade als een "onverbloemde stem die zich uitstrekt over country en rock-'n-roll met verhalen over leeuwenhartige waarheid", en BroBible merkt op dat ze "een authenticiteit in de new-school countrymuziek brengt die ernstig ontbreekt. "

Dit weekend speelde Morgan Wade bij CBS “This Morning. Ze performde Wilder Days, Don't Cry en Last Cigarette. Bekijk hieronder de optredens.

 

Morgan Wade - Wilder Days

 

Morgan Wade - Last Cigarette

 

Morgan Wade - Don't Cry

 

­