vrijdag, 11 maart 2022 13:03

Morgan Wade maakt volgende maand Grand Ole Opry-debuut 

Morgan Wade maakt volgende maand, op 2 april officieel haar Grand Ole Opry-debuut, live vanuit Nashville.

Ze is op dit moment een van de snel reizende sterren in countrymuziek, en het is zo opwindend om haar zo'n enorme kans te zien krijgen om te spelen bij de show die countrymuziek beroemd heeft gemaakt.

Het is een belangrijke mijlpaal op de bucketlist van veel artiesten, wanneer ze voor het eerst in de cirkel van de Grand Ole Opry stappen.

Voorafgaand aan haar debuut ging Morgan  Wade naar sociale media om haar debuut aan te kondigen en een speciaal bericht te delen ter ere van het grote moment.

 

 

“Ik ben zeer vereerd om aan te kondigen dat ik op 2 april mijn Grand Ole @opry-debuut ga maken. De Opry is iets waar ik van gedroomd heb sinds ik een kind was. Het feit dat ik op hetzelfde podium mag staan als zoveel legendes is gewoon verbluffend. Ik kan niet wachten', schreef ze naast een zwart-witfoto van zichzelf op het iconische Opry-podium.

Morgan Wade heeft een behoorlijke stempel op de countrymuziek gedrukt na de release van haar debuutalbum Reckless. Eerder dit jaar deelde Wade een Deluxe Edition van het project met zes extra tracks. 

Op de lijst met nummers staan haar huidige single 'Wilder Days' en het nummer 'Run'.

De inwoner van Virginia debuteerde onlangs met een door Bonnie en Clyde geïnspireerde muziekvideo. De clip is opgenomen op locatie in Libanon, Tennessee en opgenomen door David McClister.

Morgan Wade komt op dinsdag 14 juni naar Melkweg Amsterdam! Deze gig mag je dus niet missen. Zie onze AGENDA voor meer info

Morgan Wade is momenteel in het buitenland om op het C2C Festival op te treden en zal haar Opry-debuut maken bij terugkeer in de Verenigde Staten.

 

Morgan Wade - Run

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­