Miranda Lambert met video voor “Settling Down”

22 oktober 2020

Miranda Lambert heeft op 21 oktober een nieuwe video uitgebracht voor haar huidige single "Settling Down". De nieuwe clip bevat haar man, Brendan McLoughlin, als haar liefdesbelang.

'Settling Down' is geschreven door Miranda, Luke Dick en Natalie Hemby en staat op het album Wildcard van Miranda uit 2019. Het mid-tempo nummer staat momenteel na vier weken op nummer 40 op de Billboard Country Airplay-hitlijst.

De nieuwe single plaatst Miranda's reislust naast haar verlangen om tijd thuis door te brengen.

"Mijn moeder vertelt me ​​altijd (daar komt de regel [in het lied] vandaan) ze zei altijd:‘ Je bent een wild kind en een postduif ’, omdat ik er echt van hou om thuis te zijn '', zegt Miranda. 'Ik hou van mijn dieren en mijn familie en, weet je, stoofschotels maken en luisteren naar Merle Haggard. Ik vind het heerlijk om op mijn eigen veranda te zijn, maar ik kan ook vertrekken en binnen 15 minuten klaar zijn om overal heen te gaan. Ik heb alleen een gitaar en kleine dingen nodig en ik ben klaar om de deur uit te rollen. Al het andere dat je bij Target kunt kopen, snap je wat ik bedoel? Het kriebeld altijd om een nieuw avontuur te vinden, maar ik ben altijd zo bereid om gewoon door mijn eigen voordeur te lopen. "

Bekijk de nieuwe video van Miranda hieronder.

Settling Down

 

­