woensdag, 12 januari 2022 14:18

Miranda Lambert met “The Marfa Tapes” als documentaire

Miranda Lambert, Jack Ingram en Jon Randall komen met een documentaire over het maken van hun akoestische project op een 5000 hectare grote ranch in de stad Marfa, Texas.

Na het album, “The Marfa Tapes” krijgen we een kijkje in hoe het album ontstaan is. De nieuwe documentaire over het album is exclusief via Paramount+ te bekijken.

"Het is eng. Het is riskant. Het is heel, heel kwetsbaar", zegt de country-superster in een trailer van de film. "Om geen fixes te hebben, om geen productie te hebben. Om gewoon de wind te laten waaien, en de vogels en de koeien, en het een beetje te laten zijn. Ik heb het gevoel dat we mensen meenemen op een echt rauwe en intieme reis. "

 

The Marfa Tapes

De documentaire, gefilmd tijdens een vijfdaagse opnamesessie, zal live optredens bevatten in de wildernis van de ranch in West-Texas waar de drie artiesten verbleven, evenals interviews en beelden achter de schermen.

The Marfa Tapes gaat in première op Paramount+ op 20 januari. De documentaire release komt op een hoogtepunt voor het album en zijn drie makers: The Marfa Tapes werd onlangs genomineerd voor Best Country Album tijdens de 2022 Grammy Awards.

Gerelateerd...

Lees ook...

­