vrijdag, 07 januari 2022 13:40

Miranda Lambert en Little Big Town met The Bandwagon Tour 2022

Supersterren en multi-GRAMMY, CMA en ACM Award-winnaars Miranda Lambert en Little Big Town bundelen hun krachten om dit voorjaar samen de headliner te zijn van The Bandwagon Tour. Een reïncarnatie uit 2018 met dezelfde naam die lovende recensies kreeg van oa. Pollstar , CMT en The Tennessean.

De gezamenlijke tour geproduceerd door Live Nation, met als support op alle data van The Cadillac Three, gaat vanaf vrijdag 6 mei van start in 15 steden in Houston, Texas.  Miranda Lambert en Little Big Town wonnen samen maar liefs 43 ACM Awards, 23 CMA Awards en zeven GRAMMY's. Lamberts nieuwste single, "If I Was A Cowboy", beklimt momenteel de hitlijsten, terwijl haar recente samenwerkingsproject, The Marfa Tapes, is genomineerd voor een GRAMMY tijdens de komende prijsuitreiking, en is uitgeroepen door oa. American Songwriter, Billboard, LA Times, Rolling Stone, TIME, Vulture tot een van de beste van 2021.

Little Big Town is momenteel terug in de studio en zal later dit jaar hun 10e studioalbum uitbrengen. Deze plaat volgt het nummer 1 countryalbum Nightfall (uitgebracht in 2020) met de singles 'Over Drinking'. Het voor een GRAMMY genomineerde 'The Daughters' en 'Wine, Beer, Whiskey'. De song werd ook genomineerd voor een GRAMMY Award voor Best Country Album en kreeg lovende recensies van onder meer The Wall Street Journal, Entertainment Weekly en Paste Magazine. Billboard-editors beschrijven de band als het bereiken van "substantiële emotionele rijkdom die maar weinig groepen kunnen aanraken" op een album. 

Litlle Big Town in Nederland 2022

Litlle Big Town oftewel Karen Fairchild, Phillip Sweet, Kimberly Schlapman en Jimi Westbrook komen dit jaar mee met de Eagles, ze treden vrijdag 17 juni 2022 op in GelreDome te Arnhem. Het concert vormt de aftrap van een tournee van de band, die bekend is van klassiekers als Hotel California en Desperado. Lees meer

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­