donderdag, 01 juni 2023 09:48

Miranda Lambert en Leon Bridges met "If You Were Mine"

Collega-GRAMMY Award-winnaars en inwoners van Texas, Miranda Lambert en Leon Bridges, bundelen hun krachten om een betoverend duet te brengen, waarbij "If You Were Mine" op dinsdag 6 juni wordt uitgebracht op alle grote digitale platforms. Pre-save HIER.

In de oprechte samenwerking die tot stand is gekomen door Jon Randall zien we Lambert en Bridges de objecten van hun genegenheid op afstand vieren, nadenkend over hoe ze hun geliefde zouden koesteren en koesteren als het lot hen ooit de kans zou geven. Samen smelten de begaafde singer-songwriters hun unieke muziekstijlen naadloos samen, terwijl Lamberts krachtige en emotionele verhalen perfect samensmelten met de fluweelzachte tijdloosheid van Bridges, waardoor een opmerkelijke vocale chemie ontstaat die fans van alle genres zal aanspreken.

 

Miranda Lambert
Miranda Lambert; foto Robert Ascroft

 

“Ik ben al een tijdje een grote fan van Leon omdat hij erg authentiek is als artiest en ik hou van zijn muziek. Ik heb dit nummer geschreven met Ashley Monroe en Jesse Frasure, specifiek met Leon in gedachten', vertelt Lambert over de verlangende ballad van onbeantwoorde liefde. “Omdat we allebei uit Texas komen, hebben we natuurlijk een paar verwijzingen naar Texas toegevoegd, waarvan de Frio River er één is. Toen we dit nummer af hadden, stuurden we het naar Leon in de hoop dat hij zou willen samenwerken en we waren zo blij dat hij ja zei. Ik heb er echt van genoten om hem te leren kennen en ik ben blij hem als nieuwe vriend te hebben.”

 

Leon Bridges
Leon Bridges; foto Justin Hardiman

 

"Ik was nederig toen Miranda vroeg of ik met haar mee wilde doen aan dit prachtige duet dat ze schreef", voegt Bridges toe. “Met haar de studio in gaan in Nashville om samen dit nummer te zingen, was magisch. Er is niets beter dan twee Texanen op één microfoon!”

De release is de eerste glimp van nieuwe muziek van Lambert, die onlangs "een aantal leuke samenwerkingen in petto heeft", sinds haar veelgeprezen en voor een GRAMMY genomineerde album, Palomino, gevierd door Variety voor het versterken van haar plaats als "de beste ambassadeur van country muziek". heeft voor de wereld.” Lambert heeft onlangs ook de bestsellerauteur van de New York Times toegevoegd aan haar indrukwekkende lijst met titels met debuutboek "Y'all Eat Yet?" nu overal beschikbaar en keert terug naar Las Vegas voor de volgende ronde van haar Velvet Rodeo residency-shows in juli na een Nissan Stadium-optreden als onderdeel van CMA Fest aanstaande vrijdag 9 juni.

Bridges werkt momenteel in de studio aan zijn vierde LP voor Columbia Records terwijl hij de hele zomer en herfst van 2023 toert.

Bezoek voor meer informatie over Lambert en Bridges, inclusief aankomende projecten en optredens, hun respectieve websites op MirandaLambert.com en LeonBridges.com.

 

­