dinsdag, 03 januari 2023 11:05

Miley Cyrus en Dolly Parton mixen ‘Wrecking Ball’ en ‘I Will Always Love You’

Miley Cyrus en haar peetmoeder Dolly Parton mixten 'Wrecking Ball' en 'I Will Always Love You' op het met sterren bezaaide NYE-feest. Het was een van de vele hoogtepunten van Cyrus' jaarlijkse oudejaarsfeest.

 

Op 31 december 2022 hield Miley Cyrus haar jaarlijkse Miley's New Year's Eve Party, waarmee ze haar comeback aankondigde met de aankomende single 'Flowers' en een duet met David Byrne op een cover van David Bowie's 'Let's Dance'.

Miley Cyrus was co-host van Miley's New Year's Eve Party met Dolly Parton, met wie ze ook een aantal nummers zong, waaronder haar eigen 'Wrecking Ball'. Dat nummer werd vermengd met Partons 'I Will Always Love You', naast een andere Parton-klassieker, 'Jolene', evenals Joan Jett's 'I Love Rock'n'Roll' en Patsy Cline's 'Walking After Midnight'.

 

Miley Cyrus & Dolly Parton Sing "Wrecking Ball" & "I Will Always Love You"

 

Miley Cyrus and David Byrne Perform "Let's Dance"

 

Later verscheen er een aftelling op haar officiële website, met een nieuwe aftelling die nu aftelt naar de releasedatum van de single. Een persbericht waarin de track wordt bevestigd moedigt ze de fans ten zeerste aan om mileycyrus.com deze week te blijven volgen voor verdere aankondigingen".

In een teaservideo loopt Cyrus door een Californisch landschap in een gouden ensemble en zonnebril terwijl ze zingt: “I can love me better, baby / Can love me better.”

Bekijk alle optredens van Miley's New Year's Eve Party

 

 

­