Matt Cooper met video voor "Ain't Met Us Yet"

28 april 2021

Matt Cooper heeft zijn nieuwe video voor zijn huidige single "Ain't Met Us Yet" uitgebracht. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Cooper en langverwacht nadat hij het nummer eerder deze maand op zijn TikTok-account had geïntroduceerd en de post was snel meer dan 12,5 miljoen keer bekeken en 2,1 miljoen vind-ik-leuks.

Matt Cooper zegt over het nummer op Instagram: "Voor mij is het nummer meer dan alleen een countryballad met coole filmreferenties, het is een herinnering dat er wel degelijk een gelukkig einde bestaat. Het nummer is een aanmoediging voor de persoon die moeilijke tijden heeft gekend. met relaties en heeft de liefde opgegeven, maar ook voor de persoon die gretig op zoek is naar een liefde die groter is dan alles wat ze konden doorgronden. "

Zoals veel muziekliefhebbers van zijn generatie heeft Matt Cooper een passie voor zowel de emotionele songwriting als de sonische atmosferen gecreëerd door artiesten als Dan + Shay, Thomas Rhett, Brett Young en Taylor Swift. Zoals Matt zegt: “Ik denk dat veel van mijn muziek een New Country-geluid heeft. Als ik mensen in eenvoudige bewoordingen zou kunnen uitleggen hoe mijn muziek is, zou het zijn alsof One Direction en de vroege Taylor Swift in botsing kwamen met de moderne country-popwereld en dat is waar je mij zult vinden. "

Matt Cooper werkte als onafhankelijk artiest en verzamelde enkele van zijn beste vrienden en familie om zijn nieuwste video te produceren, waaronder zijn jongere broer, Daniel Cooper, die het project regisseerde. Dit is de derde video die de broers samen hebben gemaakt en ze worden een behoorlijk productief duo. De video is opgenomen in hun geboorteplaats Jacksonville, Florida en volgt een jonge jongen en een meisje wiens jeugdvriendschap uitgroeit tot jonge liefde met het stel dat getrouwd is tegen de tijd dat het verhaal is afgelopen. Met een debuut-EP later dit jaar, is Matt verheugd om deze nieuwe single en video met de wereld te delen.

Matt Cooper - Ain't Met Us Yet

 

Als onafhankelijke artiest realiseert Matt zich dat het moeilijk is om de wereld je potentieel te laten zien, maar naarmate zijn socials blijven groeien en de industrie merkt dat het niet lang zal duren voordat Matt Cooper een naam is die alle muziekfans zullen herkennen.

 

 

Lees ook...

­