vrijdag, 07 januari 2022 09:19

Maren Morris met nieuwe single 'Circles Around This Town' en de bijbehorende video

Grammy-winnende superster Maren Morris deelt vandaag haar nieuwe single, 'Circles Around This Town', naast een videoclip geregisseerd door Harper Smith - luister HIER.

Het nummer is geschreven door Maren Morris en frequente medewerkers Ryan Hurd, Julia Michaels en Jimmy Robbins en geproduceerd door Greg Kurstin. Meer muziek van Maren staat voor de deur.

 

Maren zegt: “Ik kon de visuals voor ‘Circles Around This Town’ zien op het moment dat ik het nummer schreef. Ik ben altijd zo geïnspireerd geweest door de industriële, uitbundige kleuren van muziekvideo's uit de jaren 90, dus Harper Smith en ik wilden dat de esthetiek van deze video de korrelige, duivelse houding van al mijn vrouwelijke helden uit die tijd zou weerspiegelen tijdperk: Sheryl, Fiona, Alanis. Met een voorliefde voor het nostalgische, besloten we natuurlijk om mijn tienerkamer opnieuw in te richten en oude foto's van mij als kind op de muren te pinnen en me te laten typen op een oude pc. Ik wist dat ik niets al te serieus wilde nemen in deze video, dus al onze versterkte 'tekens van het universum' zijn doelbewust campy, maar ze vragen de kijker ook: 'Laat het universum je echt tekenen zien of weet je gewoon wanneer moet je echt iets veranderen?''Circles Around This Town' is mijn verhaal, dus ik had het gevoel dat ik mijn reis van Texas naar Nashville echt opnieuw moest beleven.'

Nominaties Grammy Awards

Bovendien is Maren Morris dit jaar genomineerd voor twee Grammy Awards: Best Country Song voor "Better Than We Found It" en Best Country Duo/Group Performance voor "Chasing After You", de #1 platina-gecertificeerde samenwerking met haar man Ryan Hurd .

Maren Morris , een van de helderste sterren in de muziekwereld, bracht in 2019 haar veelgeprezen, recordbrekende album GIRL uit, een van de meest gevierde albums van country dat jaar, die grote hits voortbracht, waaronder de vier keer platina-gecertificeerde, Grammy-genomineerde "The Bones;" en het platina-gecertificeerde nummer 1 titelnummer. Maren won 2021 ACM Awards voor Female Artist of the Year - voor het tweede jaar op rij - en Song of the Year en drie trofeeën bij de 2020 CMA Awards. GIRL arriveerde drie jaar na Maren's doorbraak, het platina-gecertificeerde debuutalbum HERO, waarvoor ze talloze onderscheidingen won, waaronder Grammy, ACM en CMA Awards.

 

Circles Around This Town - Maren Morris

 

 

­