dinsdag, 08 december 2020 11:21

Maddie & Tae met “We Need Christmas”

Nu 2020 ten einde loopt pauzeren Maddie & Tae voor een moment van reflectie met een ontroerende kerstsingle en elegante muziekvideo, "We Need Christmas."

Het sentimentele nummer is het titelnummer van hun zes nummers tellende EP met dezelfde naam, die twee nieuwe composities combineert met bekende seizoensfavorieten zoals 'This Christmas', 'Holly Jolly Christmas', 'O Come All Ye Faithful' en 'Christmas (Baby Please Come Home). "

"We zijn zo trots op dit project en vonden het geweldig om een aantal van onze favoriete kerstklassiekers na te maken en er ook zelf een te schrijven", aldus duo-leden Maddie Font en Taylor Kerr. "Making We Need Christmas was zo'n lichtpuntje voor ons dit jaar en we hopen dat dit project onze fans een beetje vreugde en vrede brengt tijdens dit moeilijke jaar."

Maddie & Tae, die in 2020 hun tweede nummer 1 hit binnenhaalden met "Die From a Broken Heart", schreven samen met AJ Pruis en Matthew West "We Need Christmas". Het duo werkte ook samen met Josh Kerr (de echtgenoot van Tae) voor het andere originele nummer van de EP, 'Merry Married Christmas'.

"Ik denk meer dan ooit, zoals we in We Need Christmas zeggen, dat we alle vreugde, hoop en liefde die de feestdagen met zich meebrengt, echt nodig hebben", aldus Maddie. "Er is gewoon iets met Kerstmis dat alle chaos voor een paar dagen het zwijgen oplegt, waarin je gewoon rustig kunt worden met je dierbaren. We zijn zo opgewonden om dit jaar Kerstmis te vieren en koesteren echt die quality time die we dit jaar niet zoveel hebben gekregen met quarantaine en zo. En, ”voegt ze eraan toe,“ we mogen onze eigen kerstliederen voor onze gezinnen laten knallen! ”

We Need Christmas

Merry Married Christmas

 

 

­