vrijdag, 02 april 2021 10:06

Maddie & Tae dropt nieuwe song “Woman You Got”

Maddie & Tae dropt de song 'Woman You Got'. Het multi-platina verkopende countryduo  heeft een gloednieuw nummer, geschreven door Maddie & Tae's Maddie Font en Taylor Kerr samen met Laura Veltz en Mark Holman. De song is luchtig leuk omdat de zangeressen hun 'imperfecties' onthullen met humor en charme, terwijl ze nog steeds hun kenmerkende harmonieën laten horen. 

 

Maddie & Tae - Woman You Got

 

"Dit nummer is het meest autobiografische nummer dat we ooit hebben geschreven", zegt Maddie. "We hopen dat dit nummer een lijflied wordt voor al onze fans, zowel mannen als vrouwen!"

"Woman You Got" is het eerste nieuwe nummer van het bekroonde paar sinds het kerstproject van vorig jaar We Need Christmas en hun veelgeprezen album, The Way It Feels. The Way It Feels ontving veel lof en het bevat de platina nummer 1-hit van Maddie & Tae en een van de Billboard's Top 10 countrynummers van 2020, "Die From A Broken Heart."

Maddie & Tae werden onlangs ook aangekondigd als CMA Foundation Artist Ambassadors. Het duo zal met studenten en docenten werken aan de waarde en positieve invloed van muziek, ervaringen uitwisselen over hun reis in de muziekindustrie, en de CMA Foundation en haar missie helpen om gelijke kansen en toegang tot muziekonderwijs te bieden aan studenten in het hele land.

­