dinsdag, 03 november 2020 10:57

Luke Combs op 1 in de 'All-Genre Billboard 200' lijst

Het nieuwe Deluxe album van Luke Combs What You See Ain't Always What You Get, dat op 23 oktober uitkwam, bereikte deze week nummer 1 in de Billboard 200 hitlijst van alle genres.

Het nieuwe album bevat alle 18 nummers van de digitale versie van Luke's tweede album uit 2019 What You See Is What You Get evenals vijf gloednieuwe nummers. "Cold as You", "The Other Guy", "My Kinda Folk" , ”“ Forever After All ” en “ Without You ” met Amanda Shires.

Volgens Nielsen Music / MRC Data heeft het deluxe album in de eerste week 108.787 equivalente albumeenheden verkocht. Het is pas het tweede countryalbum dat bovenaan de Billboard 200 hitlijst van alle genres in 2020 staat, na Kenny Chesney’s Here and Now in mei.

De vierjarige carrière van Luke in de hitlijsten was ronduit geweldig. Het is ook historisch, Luke is de eerste artiest in de geschiedenis van de countrymuziek die zijn eerste twee albums (This One is for You en What You See Is What You Get) uitgebracht die ten minste 25 weken op nummer 1 in de Billboard Top Country Albums-hitlijst staan. Bovendien is Luke de eerste countryartiest in de geschiedenis wiens eerste negen singles de nummer 1 hebben bereikt in de Billboard Country Airplay-hitlijst. Van Luke's negen nummer 1-hits in de Billboard Country Airplay-hitlijst, hebben er acht meerdere weken op nummer 1 gestaan.

Luke probeert zijn ongekende 10e opeenvolgende nummer 1-single te scoren met de release van "Better Together". Zijn nieuwe song geschreven door Luke, Dan Isbell en Randy Montana. Lees de review van What You See Ain't Always What You Get

Better Together - Luke Combs

 

­