Luke Combs nieuw album en interview (bekijk)

08 november 2019

Luke Combs dropt nieuw album en hij praat openlijk bij Jimmy Kimmel Live

De carrièreplannen van country-singer-songwriter Luke Combs waren totaal niet gerelateerd aan muziek toen hij studeerde aan de Appalachian State University

Voordat de carrière van Luke Combs in de country muziek in gang werd gezet, had hij zelf een heel andere carrière in gedachten. Luke ging naar de Appalachian State University en speelde met het idee om zich bij de politie aan te melden als rechercheur voor moordzaken.

"Mijn hoofdvak was strafrecht," deelde hij bij Jimmy Kimmel Live. “Ik wilde een rechercheur worden. Maar zoals je het merkt, heb ik niet de fysieke bouw van een politieagent. Ik denk dat het oplossen van puzzels voor mij het intrigerende was, en dat vind ik zo leuk aan het schrijven van liedjes. Het is een puzzel zonder stukjes, dus je maakt de stukjes en dan moet je ze in elkaar zetten en dat vind ik zo leuk aan het schrijven van muziek. "

De loopbaanverandering van Luke Combs kwam tot stand toen hij zich realiseerde dat hij geld kon verdienen door te doen waar hij echt van hield. Hij stopte met zijn studie voordat hij een diploma behaalde en verbond zich volledig aan country muziek door te verhuizen naar Nashville. Kijk hoe de singer-songwriter zijn grote beslissing bespreekt terwijl hij hieronder enkele grappen maakt!

 

De bekende Combs Crocs kwamen tijdens zijn interview ook nog evenin beeld. Interessant genoeg is Luke niet de enige countryster wiens leven drastisch anders had kunnen zijn, Luke Bryan zat bijna vast aan het pinda bedrijf van zijn familie, Eric Church had zijn vader kunnen volgen en een meubelmakerij te leiden, en Chris Stapleton misschien een mijnwerker in Kentucky. Het is moeilijk voor te stellen dat één van deze entertainers iets anders doet!

Bekijk Luke zijn optredens tijdens Jimmy Kimmel Live!

 

 

 

Vandaag (8-11-2019) dropte het nieuwe album van Luke What You See Is What You Get ,  op 7 Maart 2020 staat Luke in de AFAS tijdens het C2C Festival

 

­