Luke Combs met Livestream Concert (Bekijk)

18 maart 2020

Luke Combs Live in concert

Omdat je binnen vastzit vanwege de corona maatregelen wil nog niet zeggen dat je geen plezier kunt hebben. Luke Combs brengt zijn concert naar jou!

Luke Combs gaf dinsdagavond een liveconcert via Instagram Live, dit is volgens hem de eerste waarvan hij beloofde dat er veel livestreame shows gaan volgen.

“I’ll do one every week we’re quarantined,” aldus Luke

De vier set show ging van start met de soulful cover van Tracy Chapman’s hit “Fast Car” uit 1988 en Luke speelde een nieuwe song “What Do You Do When It Rains?”, dat hij pas had geschreven in Florida.

Luke Combs Facebook Live 

 

Gekleed in een spijkerbroek, camouflagevest en eenbaseball pet, zittend op een Miller Lite-kruk met een red Solo cup binnen handbereik, verontschuldigde Luke zich voor het vele zweten. "Het is hier warm. Ik heb de lucht uitgezet voor deze video ', zei hij

Luke zong ook een paar van zijn grote country hits, "When It Rains It Pours" en zijn hitsingle "Hurricane".  

Zoals bijna alle countryartiesten, zijn de live-concerten van Luke Combs beïnvloed door de COVID-19-pandemie. Vorige week werd zijn headliner-optredens op het C2C-festival in het Verenigd Koninkrijk geschrapt toen het festival werd gedwongen het evenement uit te stellen.

 

 

 

­