dinsdag, 26 juli 2022 09:14

Luke Combs laat droom uitkomen voor jonge zieke fan

Luke Combs vervulde de wens van Addison (Addi), een 17-jarige meisje die dapper vecht tegen terminale kanker. Dit deed hij op zaterdagavond (23 juli) toen hij Addi en haar hele familie meevloog naar zijn show in Buckeye Country Superfest in Columbus, Ohio en bracht haar op het podium voor de ultieme concertervaring.

De regerend CMA-entertainer van het jaar dekte de reiskosten van het gezin vanuit Californië, waar ze wordt behandeld voor acute myeloïde leukemie (AML) in City of Hope. Bij aankomst in Ohio werd het gezin begroet door een chauffeur en genoten van de "reis van je leven", inclusief een exclusieve backstage-ervaring met de country-superster voorafgaand aan het concert.

Volgens een Facebook-bericht dat werd gedeeld door de moeder van de 17-jarige, hadden Staci, Addi en haar familie "geen idee" wat ze konden verwachten van het concert. Voorafgaand aan de show waren ze verrast om te horen dat ze de kans hadden om Combs zelf backstage te ontmoeten.

 

 

“Hij praatte met Addi en luisterde aandachtig naar elk woord, hij sprak over zijn mooie vrouw, hun kersverse baby, zijn vriend die twee keer kanker had, een keer in de derde klas en dan weer vorig jaar. Hoe ze allemaal hun hoofd kaal schoren om bij hem te kunnen staan en Addi vertelde hoe al haar broers, vriendjes en vrienden het ook deden op dezelfde dag dat ze haar haar verloor”, vertelde Staci. “Hij gaf zoveel liefde terwijl we luisterden en huilden met hun verhalen die ze uitwisselden. Dit moment deed de tijd stilstaan. Ze was oprecht blij en zo overweldigd door zijn vriendelijkheid, eerlijk gezegd waren we dat allemaal.”

De verrassingen hielden daar niet op. Volgens een lid van het team van Combs omvatte de backstage-ervaring ook een persoonlijke rondleiding door de locatie vanuit Combs, de mogelijkheid om de openingsacts vanaf het zijpodium te bekijken met de country-superster aan haar zijde.

"Hierna had hij ervoor gezorgd dat we in een prachtige suite vol eten, snacks, desserts en drankjes waren om naar de artiesten te kijken", herinnert ze zich. “Om 22.30 uur werden we gevraagd om zijn beveiliger te ontmoeten, zodat we terug naar het backstage-gebied konden worden gebracht. Toen hij Addi vroeg naar haar favoriete nummer dat hij ‘Better Together’ zong, dat was toevallig zijn toegiftnummer.”

Tijdens de toegift nodigde Combs haar uit op het podium van het Ohio Stadium om naast hem op een krukje te zitten terwijl hij haar favoriete nummer uit zijn catalogus ten gehore bracht. Hij liet zelfs de uitverkochte menigte van meer dan 60.000 fans haar een serenade brengen met het laatste refrein van het deuntje.

"Dit is mijn vriend Addi die ik vandaag heb ontmoet en Addi heeft momenteel gezondheidsproblemen en ik kwam haar tegen op sociale media", legde Combs uit op het podium. ”Ik was in een paar dingen getagd en haar grootste wens was om naar een show te komen kijken. Dus hebben we Addi en haar familie uit Californië gevlogen om vanavond bij ons in Columbus te zijn en ik wil haar de ervaring geven van hoe het echt voelt om hier vanavond voor 60.000 mensen te zijn.”

Combs vervolgde: "Addi's favoriete nummer is 'Better Together', dus ik kan je maar één gunst vragen. Eén, dat je meezingt zodat we je kunnen horen en twee ik wil dat iedereen hier zijn telefoon uitdoet zodat we kunnen zien. Ik wil dat ze dat vanavond ziet. Dus, Addi, deze gaat uit naar jou, je favoriete nummer, een van mijn favoriete nummers."

Toen de menigte klaar was met het nummer, sloeg Combs zijn arm om Addi terwijl ze samen het podium af liepen.

 

 

­