Luke Combs komt met nieuwe song tijdens de CMA Awards Luke Combs; foto Hunter Berry/CMA

Luke Combs komt met nieuwe song tijdens de CMA Awards

10 november 2021

Luke Combs heeft een grote verrassing in petto voor zijn optreden tijdens de CMA Awards vannacht..

Eerder deze week ging de CMA Entertainer of the Year-genomineerde superster naar sociale media om de interesse van fans te peilen in het debuteren van een nieuw nummer wanneer hij het podium van de CMA Awards betreedt.

“Ik probeer nog steeds te beslissen wat ik deze woensdag op de CMA Awards wil zingen. Zouden jullie cool zijn met een gloednieuw, onuitgebracht nummer? En ik zal het beschikbaar maken om overal te streamen / kopen na mijn optreden, "teasde hij op zondag (7 november), slechts enkele dagen voor de felbegeerde prijsuitreiking.

 Met minder dan 24 uur voor de met sterren bezaaide uitzending, kwam Luke Combs terug met een videoboodschap om te bevestigen dat hij in feite een gloednieuw, onuitgebracht nummer zal uitvoeren.

“Ik heb jullie eerder deze week gevraagd of jullie misschien een nieuw nummer op de CMA’s willen horen. Dus het lijkt erop dat jullie daar allemaal echt in geïnteresseerd zijn, en we gaan het doen', onthulde hij. "We gaan een gloednieuw nummer spelen, nog nooit eerder gehoord, we hebben het nog nooit eerder gespeeld."

Combs moedigde de fans aan om af te stemmen tijdens het speciale optreden.

 

 

Het nieuwe nummer zal naar verwachting op het aanstaande derde studioalbum van Combs terechtkomen, waar de zanger de afgelopen maanden hard aan heeft gewerkt heeft met schrijven en op nemen.

Hij begon begin maart 2021 te werken aan zijn aanstaande derde studioalbum. En hoewel hij nog geen officiële releasedatum voor het album heeft gedeeld, plaagt hij de fans met updates op sociale media. 

Tot nu toe heeft Combs verschillende niet-uitgebrachte nummers gedeeld, zoals oa 'The Kind Of Love We Make', 'Falling For You Still', 'Five Leaf Clover', 'See Me Now', 'Ever Mine', 'We Still Drink Beer,' "Good Ol' Days".

Het aankomende nieuwe project van Combs zal het vervolg zijn op zijn hitparade, 2x Platinum 2019-album, What You See Is What You Get, en de deluxe editie van 2020 van het project genaamd What You See Ain't Always What You Get .

 

Luke is genomineerd voor drie CMA Awards tijdens de ceremonie van dit jaar, waaronder Entertainer of the Year, Male Vocalist of the Year en Song of the Year voor 'Forever After All'.

 

Luke Combs - Forever After All

 

De 55e CMA Awards zullen vannacht ook optredens bevatten van Combs, naast Jason Aldean en Carrie Underwood, Jimmie Allen, Gabby Barrett, Dierks Bentley feat. BRELAND en HARDY, Brothers Osborne, Luke Bryan, Eric Church, Dan + Shay, Mickey Guyton met Brittney Spencer en Madeline Edwards, Jennifer Hudson, Miranda Lambert, Old Dominion, Carly Pearce en Ashley McBryde, Thomas Rhett, Blake Shelton, Chris Stapleton, Keith Urban, Chris Young en Kane Brown, en Zac Brown Band.

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­