woensdag, 17 februari 2021 09:41

Luke Combs komt met gratis volledig concert

Luke Combs gaat een ​​volledige show van zijn meest recente tour delen, dit voor de fans die livemuziek missen en weer iets dichtbij kunnen beleven. De zanger deelde het nieuws op sociale media en onthulde dat zijn team de volledige tour had opgenomen.

'Wat zouden jullie ervan vinden als ik een volledige show zou plaatsen om te bekijken?' vroeg hij op donderdagavond (11 februari). 'Alle camerahoeken en alles er op en er aan. Ik dacht dat het best gaaf zou kunnen zijn. Misschien de nacht van 18 februari?'

 

Zijn fans waren op zijn zachtst gezegd enthousiast over het concept. Op dinsdag (16 februari) onthulde hij alle details. De show is gratis te bekijken op zijn Facebook- en YouTube-kanalen.

 

 

De 'What You See Is What You Get Tour begon begin 2020, maar werd na slechts een paar datums afgebroken. Ashley McBryde en Drew Parker zouden de eerste 10 dates openen die hij aankondigde. Het is niet duidelijk of hun sets deel uitmaken van de herhaling.

Nummer 1 hits

Deze tour volgde op zijn Beer Never Broke My Heart Tour uit 2019. De V.S. trek was een belangrijk moment in de carrière van de jonge zanger. Hij gaf de tour een naam voordat hij een nummer met dezelfde naam op de radio uitbracht. Hij boekte zalen ter grootte van een arena toen hij net een handvol hitnummers had, zonder garantie dat hij tot zeven No. 1 treffers zou komen in de hitlijsten.

In 2020 voegde Combs er nog drie nr. 1 hits aan toe, maar was niet in staat om livemuziek te spelen. Iets waarop hij zinspeelde heel erg te missen. Songwriting en een verrassingshuwelijk met verloofde Nicole Hocking hielden hem echter bezig. Zoals alle artiesten hoopt hij dat de pandemie van het coronavirus voor het einde van het jaar zal afnemen, zodat hij terug kan keren naar het podium. Het grootste deel van zijn herschikte data zal vanaf augustus weer verschijnen, maar daarvoor heeft Combs verschillende festivaldata om te spelen.

 Op zaterdag 6 maart, echt net het laatste weekend voordat de corana uitbrak. Waren er gelukkigen in Nederland die hem konden bewonderen tijdens het C2C festival in Amsterdam. Beleef het moment en check de review

 

Bekijk de volledig show hieronder

De setlist van de show

“When It Rains It Pours”
“Must’ve Never Met You”
“1, 2 Many”
“Refrigerator Door”
“Does to Me”
“New Every Day”
“One Number Away”
“Without You”
“Dear Today”
“Blue Collar Boys”
“She Got the Best of Me”
“All Over Again”
“Memories Are Made Of”
“Even Though I’m Leaving”
“Beautiful Crazy”
“Honky Tonk Highway”
“Lovin’ on You”
“Angels Workin’ Overtime”
“Beer Never Broke My Heart”
“Better Together”
“Brand New Man” (Brooks & Dunn cover)
“Hurricane”

 

­