vrijdag, 22 april 2022 07:21

Luke Combs komt 24 juni met nieuw album "Growin' Up"

Luke Combs heeft een releasedatum voor zijn derde studioalbum bevestigd. De zanger van "Doin' This" ging donderdagochtend (21 april) naar sociale media om de naam van de collectie, de coverart en wanneer fans officieel het langverwachte project in handen te krijgen, bekend te maken.

De multi-platina artiest verklaarde dat hij op 24 juni zijn plaat met 12 nummers getiteld "Growin' Up" zal lanceren. De aankomende LP dient als vervolg op zijn veelgeprezen catalogus, "What You See Ain't Always What Je krijgt (Deluxe-editie).”

 

Luke Combs Growin up
Luke Combs - "Growin' Up"

 

Op de vinylwaardige albumhoes staat Combs met een hoed die de naam van het album vertegenwoordigt in een drukke bar. "Luke Combs" staat languit over de voorkant van de afbeelding in elektrisch blauw schrift om op een neonbord te lijken. In de linkerhoek geeft de hitmaker een vriendelijke knipoog naar zijn hittrack 'Beer Never Broke My Heart'.

“Enthousiast om de albumhoes met jullie te delen! De titel van het album is Growin' Up en zal 12 nummers bevatten. Ik kan niet wachten tot jullie het volledige nummer op 24 juni horen, maar het nieuwe nummer "Tomorrow Me" komt uit ... morgen!, "schreef Combs naast de preview.

 

 

Combs gaf onlangs een voorproefje van zijn aanstaande break-up banger "Tomorrow Me", die vandaag uitkomt. De inwoner van North Carolina schreef de mid-tempo single samen met frequente medewerkers Dean Dillon en Ray Fulcher.

 

 

In het herkenbare verhaal speelt de zanger met het idee om terug te rennen naar zijn ex, ook al erkent hij dat het een ongezonde beslissing zou zijn waar hij spijt van zou krijgen.

"Tomorrow Me" zal naar verwachting op zijn aankomende plaat verschijnen en is een van de vele die de bekroonde muzikant op sociale media heeft uitgeprobeerd. Tot op heden heeft Combs fans verrast met "That Kind Of Love We Make", "Joe", "Five Leaf Clover", "Growin' Up and Getting' Old", "Tomorrow Me", "See Me Now", "Good Ol' Days', 'We Still Drink Beer' en meer.

 Op dit moment kunnen fans de eerste single van Growin' Up beluisteren "Doin' This" het is de hit van Luke Combs die begint te klimmennaar de nummer één plek in countrymuziek - deze week op nummer 6 in de Billboard country airplay.

 

Luke Combs - Doin' This

 

 

 

­