dinsdag, 05 september 2023 08:21

Luke Combs en vrouw Nicole verwelkomen tweede baby

Luke Combs en zijn vrouw Nicole Hocking Combs zijn officieel ouders van twee! Het echtpaar verwelkomde hun tweede kind, een jongetje genaamd Beau Lee Combs, op dinsdag 15 augustus, maakten ze donderdagavond op Instagram bekend naast een schattige polaroidfoto van de voeten van hun pasgeboren baby. De kleine voegt zich bij de eerstgeboren, 1-jarige zoon van het stel, Tex Lawrence Combs.

"15-08-2023 – Beau Lee Combs. Welkom in de wereld. We zouden niet méér van je kunnen houden", schreef het koppel bij de post, een videoset op het nummer "These Are the Days" van Cory Asbury. Naast de schattige Polaroid liet de video ook een fopspeen en een muts zien, terwijl je iemand Beau Combs kon zien schrijven, en een hart terwijl de polaroidfoto zich ontwikkelde.

Combs en zijn vrouw maakten in maart voor het eerst bekend dat ze hun tweede kind samen verwachtten. Ze schreven op Instagram: "Word lid van de 2 onder 2-club! Babyjongen #2 komt in september!!" Het stel maakte het nieuws bekend met een videomontage van afbeeldingen van Combs' nieuwe nummer 'Take You With Me' van zijn album Gettin' Old, waarop Combs, Hocks en hun zoon glimlachten. Op de afbeeldingen droeg de kleine Tex een t-shirt met de tekst 'Big Brother'.

 

Luke Combs - Take You With Me

 

Op dit moment is het onduidelijk of Combs aanwezig was bij de geboorte van zijn zoon, aangezien zijn komst plaatsvond toen de country-superster midden in zijn Australische en Nieuw-Zeelandse deel van zijn wereldtournee zat, die pas op 26 augustus eindigde. In een Q&A met fans op Instagram voorafgaand aan de aankomst van kleine Beau, vertelde Hocks fans dat haar man waarschijnlijk niet naar huis zou vliegen als ze vóór haar uitgerekende datum zou gaan bevallen. meteen in het vliegtuig lol. Dus nee." Ze voegde eraan toe dat ze 'pas bevallen zou zijn nadat hij terugkwam [uit Australië], dus ik doe mijn best om niet vroegtijdig te bevallen.' 

Combs, tweevoudig ontvanger van CMA Entertainer of the Year, en Hocking trouwden in augustus 2020 nadat ze zich in 2018 hadden verloofd na twee jaar daten. Het echtpaar verwelkomde hun eerste kind in juni 2022, slechts negen maanden voordat ze aankondigden dat ze zoontje Beau verwachtten. In Oktober is Luke in Nederland voor een concert (check de agenda)

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­