Luke Combs en Nicole Hocking zijn getrouwd

03 augustus 2020

Luke en Nicole Combs

Op zondagochtend (2 augustus) deelde Luke Combs het nieuws dat hij zaterdag met Nicole Hocking is getrouwd. 'Gisteren was de beste dag van mijn leven. Ik moet met mijn beste vriend trouwen. Ik hou van je @nicohocking, hier is voor altijd ', schreef Combs.

Hocking, nu mevrouw Luke Combs deelde dezelfde strandfoto's en zei: 'Gisteren was de meest bijzondere dag !! Ik ben zo blij om de rest van mijn leven met jou door te brengen! Hoewel we wensten dat al onze familie en vrienden daar hadden kunnen zijn, kunnen we niet wachten om het volgend jaar met iedereen te vieren! Zo opgewonden om binnenkort meer van deze dag te delen. Veel liefde!"

De beste man voor hun zeer kleine huwelijksceremonie was Combs 'manager Chris Kappy. In een eigen post op sociale media beschreef hij de pasgetrouwden als het stel waarover liefdesverhalen zullen worden geschreven voor de komende generaties.

Het paar is verloofd sinds december 2018. Toen ze het nieuws met fans deelden, zei Nicole: "Ik hou van je Luke Albert Combs, ik ga met je trouwen."

 

 

­