maandag, 03 februari 2020 12:08

Luke Combs bij Saturday Night Live (Bekijk)

Luke Combs live bij SNL

Luke Combs maakte zijn Saturday Night Live debuut op 1 februari. De new country sterwas de muzikale gast van de tvshow tijdens een aflevering gepresenteerd door NFL-speler JJ Watt.

Luke selecteerde voor zijn eerste SNL-optreden de song 'Lovin' on You 'van zijn tweede album What You See Is What You Get  uit 2019.

 

 

Luke ´s tweede Saturday Night Live optreden was zijn recente nummer 1 single "Beer Never Broke My Heart". 

 

 

Het optreden bij Saturday Night Live is slechts het laatste in een lange lijst van hoogtepunten voor de country ster sinds de release van zijn debuutalbum, This One's for You, uit 2017.

What You See Is What You Get uit 2019 debuteerde op de nummer 1 positie op zowel de country als de all-genre hitlijsten.  Zijn single "Even Though I'm Leaving" werd onlangs zijn zevende opeenvolgende hitlijst notering en bracht drie weken op de eerste plaats door.

De CMA Male Vocalist of the Year 2019 werd  in 2019 ook opgenomen in de Grand Ole Opry  en verdiende de awards voor New Male Artist of the Year  bij de ACM Awards van 2019. Hij werd genomineerd voor Best New Artist bij de Grammy Awards van 2019, en won Best Duo / Group Performance voor zijn versie van "Brand New Man" met Brooks & Dunn op de Grammy awards van 2020.

Op vrijdag 7 februari start hij zijn What You See Is What You Get Tour. Op 7 Maart staat Luke Combs in de AFAS Live tijdens het C2C festival.

 

­