Luke Bryan zijn nieuwe docuserie is een "emotionele rit" Luke Bryan; foto Eric Ryan Anderson

Luke Bryan zijn nieuwe docuserie is een "emotionele rit" HOT

24 juli 2021

Luke Bryan zegt dat zijn aankomende serie Luke Bryan: My Dirt Road Diary behoorlijk emotioneel voor hem is en gelooft dat het ook emotioneel zal zijn voor de fans.

"Om de docuserie te bekijken, ik bedoel, het is gewoon een emotionele rit", zegt de vijfvoudig Entertainer van het Jaar. “Om beelden te zien van mijn broer toen hij jong was, om enkele van deze beelden te zien van mij en mijn zus en ons die opgroeiden als kinderen, en zelfs, het moeilijkste is eigenlijk om mijn zwager Lee in het interview te hebben. Verwerken. We hadden zeker nooit kunnen vermoeden dat hij hier niet zou zijn. Dus, ik bedoel, er zijn momenten waarop het gewoon onmogelijk is om niet emotioneel te worden en wat tranen te vergieten en ik denk dat, terwijl de fans hierin duiken, ze al die emoties zullen voelen en hopelijk echt in dit verhaal van mijn leven."

 

Luke Bryan: My Dirt Road Diary

In de vijfdelige documentaire volgen we de inwoner van Georgia terwijl hij de ups, downs, triomfen en tragedies ervaart op weg naar ongekend succes. Door middel van originele homevideo's, interviews en persoonlijke beelden, krijgen kijkers een backstage pass-ervaring in het leven van de new country superster. Alle afleveringen van Luke Bryan: My Dirt Road Diary gaan in première op vrijdag 6 augustus, exclusief op IMDb TV, en op Amazon.

Luke, die met zijn nieuwste hit "Waves" de hitparade beklimt, is weer op pad met zijn Proud To Be Right Here Tour door de US heen.

 

 

­