woensdag, 10 maart 2021 15:47

Luke Bryan verlengt contract bij Sony Music Publishing

Luke Bryan verlengt contract bij Sony Music Publishing Luke Bryan foto Jim Wright

Sony Music Publishing heeft aangekondigd dat het een wereldwijde deal met de bekroonde countrymuziek-superster Luke Bryan heeft verlengd. De viervoudig Entertainer of the Year en American Idol-jurylid is een van de meest gevierde country-singer / songwriters van dit moment met maar liefs 26 nummer 1-singles, waaronder 13 die hij mede-schreef  waaronder 'I Don't Want This Night To End , "Huntin ', Fishin', And Lovin 'Every Day", "Move", "Fast"en "What Makes You Country".

Luke heeft zijn winnende momentum het afgelopen jaar voortgezet met zijn zevende studioalbum Born Here Live Here Die Here, dat vier back-to-back nummer 1 songs heeft verzameld: 'Knockin' Boots ',' What She Wants Tonight ',' Down To One 'en' One Margarita '.

 

Deluxe versie

Onlangs kondigde Luke aan dat hij van plan is om op 9 april een luxe versie van Born Here Live Here Die Here uit te brengen, met zes nieuwe nummers aan de originele 10 tracks. Hij maakte het nieuws live op Facebook aan fans bekend en speelde twee van zijn nieuwe songs, "Country Does" en "Waves". De deluxe editie is nu beschikbaar voor pre-order.

 

 

Luke zei: "Ik heb vele jaren genoten van Sony Music Publishing en ik ben blij dat ik onze samenwerking kan voortzetten. Songwriters vormen de ruggengraat van countrymuziek en het is onwerkelijk om opgenomen te worden in deze categorie met misschien wel het grootste bedrijf in de branche. Ik ben zo dankbaar. "

Rusty Gaston, CEO van Sony Music Publishing Nashville, zei: “Ik vindt het persoonlijk zo geweldig dat Luke zijn langdurige relatie met Sony Music Publishing Nashville verlengt. Zijn liedjes zijn echt genoeg om het hart van de individuele luisteraar te raken en boeiend genoeg om een ​​heel stadion overeind te krijgen. "

Luke Bryan

Luke Bryan begon zijn muziekcarrière als songwriter. Hij kreeg voor het eerst bekendheid nadat hij samen met Billy Currington's nummer 1 single 'Good Directions' schreef. Al snel volgde Luke's succes als artiest met zijn doorbraaksingle 'All My Friends Say' van zijn debuutalbum I’ll Stay Me.

Sinds zijn debuut in 2009 is Luke een van de topartiesten van new countrymuziek geworden en heeft hij met 54,5 miljoen meer RIAA-gecertificeerde digitale singles verdiend dan enige andere countryact. Luke heeft ook 14,6 miljard streams geteld, 12,5 miljoen albums verkocht, zeven RIAA-albumcertificeringen behaald, evenals 22 platina-singles en 12 multi-platina-singles.

Hij heeft ook talloze onderscheidingen ontvangen en heeft in totaal meer dan 40 muziekprijzen gewonnen, waaronder zeven ACM Awards, waaronder de allereerste Album of the Decade-award en twee Entertainer of the Year-awards; twee CMA-awards voor Entertainer of the Year; zeven CMT Music-prijzen; vijf Billboard Music-awards, vier American Music-awards, een NSAI Artist / Songwriter of the Year-award; een iHeart en een Teen Choice-award; en nog veel meer.

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­