vrijdag, 02 april 2021 10:35

Luke Bryan slaat zichzelf aan de HAAK

Luke Bryan slaat zichzelf aan de HAAK Luke Bryan; Foto door Eric Ryan Anderson

Luke Bryan heeft de neiging om alles op zich te nemen, inclusief een reis naar een medisch centrum eerder deze week om een ​​behoorlijk grote vishaak uit zijn hand te halen. De viervoudig Entertainer of the Year ging naar Instagram om te onthullen dat hij echt een grote had gevangen.

Als u op de clip klikt, ziet u dat er staat "Deze video bevat mogelijk expliciete of gewelddadige inhoud". Wees gewaarschuwd.

 

 

Hij documenteerde de reis naar het ziekenhuis op zijn Instagram account en ging daarna meteen weer het water op met zijn gitaartechnicus Russ.

Een paar reacties op zijn video waren onder meer zijn vrouw, Caroline, die zei: "Ik verlaat je ass voor 2 uur en dit gebeurt ... verdomde schat." Travis Denning, die ook van vissen houdt, zei: "Ik denk niet dat je die middelste haak kunt passeren ?", terwijl Jake Owen grapte: "Huntin ', Fishin' Lovin 'Every day", naar één van Luke's nummer 1 hits.

Luke, die bezig is aan zijn vierde seizoen als judge bij American Idol, zal aanstaande vrijdag (9 april) de luxe versie van zijn album Born Here Live Here Die Here uitbrengen.

 

Luke Bryan - Huntin', Fishin', And Lovin'Every Day

 

­