vrijdag, 17 april 2020 17:11

Luke Bryan met “Pay It Forward Live” bekijk volledig Concert

Luke Bryan met live concert

Op 16 april was Luke Bryan de artiest in Verizons Pay It Forward Live, een livestream concertreeks die kleine bedrijven ondersteunt die getroffen zijn door de corona pandemie.

In de loop van het concert voerde Luke oa. de songs "Sunrise, Sunburn, Sunset", "Strip It Down", "Most People Are Good", "Play It Again" uit.

De kijkers werden aangemoedigd om lokale bedrijven in hun eigen gemeenschappen te steunen door online te winkelen, cadeaubonnen te kopen, maaltijden te bestellen. Verizon doneert ook $ 10, tot $ 2,5 miljoen om de kleine bedrijven te ondersteunen wanneer de hashtag #PayitForwardLIVE wordt gebruikt.

"Toen ik hoorde van het Pay It Forward-programma dat Verizon deed om lokale de kleine bedrijven te ondersteunen, vond ik het een geweldig idee om mijn steentje bij te dragen om het bewustzijn te vergroten", zegt Luke. “Dit zijn de mensen die elke dag wakker worden, hun dromen en passies uitleven en ze naar onze gemeenschappen brengen. Laten we allemaal blijven doen wat goed is, elkaar steunen en. . . Pay It Forward."

Bekijk hieronder Luke's concert

 

­