dinsdag, 03 december 2019 14:24

Luke Bryan komt met album nummer 7

Album nummer 7 van Luke Bryan is onderweg

Het is alweer twee jaar geleden dat Luke Bryan zijn meest recente album, What Makes You Country uit bracht.

Als we het verleden van Luke volgen verwachten we binnenkort een nieuw album van hem.

Sinds de release van zijn debuutalbum I'll Stay Me in 2007 zit er bij Luke nooit meer dan twee jaren tussen nieuwe albums: Doin 'My Thing (2009), Tailgates & Tanlines (2011), Crash My Party (2013), Kill the Lights (2015) en What Makes You Country (2017).

Luke gaf zijn fans in april de eerste sample van zijn aankomende zevende album met de release van "Knockin’ Boots ".

De song werdt zijn 23e nummer 1 single in september, toen bracht Luke de tweede single van het album uit 'What She Wants Tonight', deze stondt na vijf weken op nummer 16 staan ​​in Billboard's Country Airplay hitlijst.

"We hadden‘ Knockin ’Boots’ deze zomer uitgebracht, en nu hebben we ‘What She Wants Tonight’, dus ja, ik heb verschillende songs opgenomen voor het nieuwe album, "zegt Luke. " Momenteel ben ik songs aan het schrijven'. Als ik er een of twee krijg waarmee ik in de studio in wil gaan, ga ik naar binnen. Een paar jaar geleden hadden we 18 nummers opgenomen en een album met 15 songs samen gesteld , maar nu is het zo, we strooien de songs uit, mijn succes bepaald de single. En als we een paar grote hits op een rij krijgen, dan  bouwen we het album daaromheen en brengen we het uit. Ik ben constant aan het schrijven en werken aan dingen. "

De song "What She Wants Tonight" gaat momenteel opwaarts in de hitlijsten, het lijkt het erop dat het nieuwe album van Luke in de komende maanden kan worden verwacht.

 

{media id=4142,layout=blog}

 

­