vrijdag, 08 januari 2021 15:01

Luke Bryan in tranen tijdens 'American Idol'

Het nieuwe seizoen van American Idol begint in februari en Luke Bryan begint al emotioneel te worden. In een voorproefje van seizoen 19 is te zien hoe de countryster emotioneel wordt in zijn jury stoel en deelt dat hij tot tranen toe bewogen was na de vertolking van Aretha Franklin's "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman" door een deelnemer.

"Dit is de eerste keer dat alleen iemand die zong me aan het huilen maakte", zei Bryan nadat collega Katy Perry de tranen wegveegde. In een biechtstoel voegde de "One Margarita" zanger eraan toe dat "niets opwindender is dan alleen een rauw talent." Perry en Bryan krijgen weer gezelschap van derde keurmeester Lionel Richie, die opmerkte: "Deze kinderen geven ons zoveel hoop." 'Soms hebben alle mensen die ene persoon nodig die hen vertelt dat ze het kunnen en dan, boem,' zei Perry.

 

 

Dit seizoen keert de show terug naar volledige productie, zij het met een aantal veiligheidsmaatregelen vanwege de pandemie van het coronavirus. Seizoen 18 van Idol werd ook getroffen door de pandemie en de tweede helft werd begin 2020 op afstand uitgevoerd. "Het is zo spannend om de show weer op normale schaal te doen", zegt presentator Ryan Seacrest in de clip.

In september vertelde Bryan aan Entertainment Tonight dat hij en zijn collega-juryleden persoonlijk samen zouden zijn als seizoen 19 terugkeert. 'We zullen persoonlijk samen zijn', zei hij. 'Een grote, gelukkige, gekke familie die Lionel ongerust maakt.'

De show gaf fans een voorproefje van de reünie van de juryleden tijdens ABC's Dick Clark's New Year's Rockin ’Eve met Ryan Seacrest met een video van Perry en Bryan die een nummer genaamd '2020 Sucks' uitvoerden terwijl Richie toekeek.

 

zondag 14 februari

American Idol keert op zondag 14 februari terug op ABC. Of de uitzeningen ook in Nederland of België te zien zijn is nog onbekend.

 

­